• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Türk Telekom'da yeni dönem başladı

Türk Telekom'da yeni dönem başladı
Türk Telekom'da sürdürülebilir büyümeyi daha etkin hale getirecek üst düzey yönetici değişiklikleri gerçekleştirildi.

Ulaştırma Gazetesi'nin haberine göre,  Gökhan Bozkurt'un görevden uzaklaştırılmasıyla birlikte, Türk Telekom Genel Müdürlüğü'ne atanan Tahsin Yılmaz, iki aylık bir çalışmanın ardından, yeni ekibini kurarak, yola koyuldu.

Türk Telekom'a yıllarını veren üst düzey yöneticilerle, iki ay boyunca toplantı üzerine toplantı yapan Tahsin Yılmaz'ın ilk hedefi kimseyi kırmadan kendi çalışma arkadaşlarını belirlemekti.

9 Ekim'de son bir toplantı daha gerçekleştirdi Yılmaz... Ve birlikte yol arkadaşlığı yapmak istediği yöneticileri bu toplantıda açıkladı.

Türk Telekom Finans Başkanlığı koltuğu bir süreden beri boştu. Bu koltuk artık Murat Kırkgöz'e emanet.

2009 yılından bu yana Strateji ve İş Geliştirme Başkanı olarak Türk Telekom'da çalışan Ramazan Demir'in koltuğuna, bugünden itibaren oturacak. Ramazan Demir Türk Telekom bünyesinde başka bir görev yapacak.

Tahsin Yılmaz'ın Genel Müdürlük koltuğuna oturmasıyla birlikte, 1988 yılından bu güne kadar Türk Telekom'la bütünleşen Satış Başkanı Celalettin Dinçer istifa etti. Dinçer'in yerine Avea Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Yılmaz atandı.

2005 yılında bu yana Türk Telekom'un Hukuk Başkanı ve Şirket Sekreteri görevlerini yürüten Mehmet Kömürcü de, Celalettin Dinçer gibi, görevlerinden istifa etti. Kömürcü'nün yerine Can esen Operasyonel Hukuk Hizmetleri Direktörü olarak getirildi. Can Esen'in de Türk Telekom'daki geçmişi 2005'e uzanıyor.

Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, Tahsin Yılmaz'ın Genel Müdürlük koltuğuna oturmasıyla birlikte istifa kararı aldı. Tahsin Yılmaz, Demircan'ın koltuğunu Mehmet Ali Akarca ile doldurdu. 

Türk Telekom'daki bu köklü değişimin ardından, Tahsin Yılmaz dönemi de resmen başlamış oldu. Türk Telekom'dan ayrılanlara tek tek teşekkür eden Yılmaz, gidenlerin yerine gelenlere de "hayırlı olsun" dileğinde bulundu.

TÜRK TELEKOM GENEL MÜDÜRÜ TAHSİN YILMAZ KİMDİR?

Türk Telekomünikasyon A.Ş.’nin yeni Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, 2008 yılından bu yanaTTNET A.Ş. Genel Müdürlük görevini yürütüyordu. Kabataş Erkek Lisesi ve ODTÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği mezunu olan ve iş hayatına 1989 yılında PTT’de başlayan Yılmaz, 1994 yılından 2004 yılına kadar farklı GSM operatörlerinde çeşitli üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundu. 2004 yılında Nokia bünyesine katılan Tahsin Yılmaz, yurtdışı mobil ve sabit şebekeler alanında üst düzey yöneticilik yaptı. 1968 doğumlu olan Tahsin Yılmaz, evli ve 3 çocuk babasıdır.

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 1855 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim