• BIST 9693.46
  • Altın 2513.719
  • Dolar 32.577
  • Euro 34.7689
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C

Bak postacı geliyor herkese kredi veriyor

Bak postacı geliyor herkese kredi veriyor
İş birliği kapsamında, PTT işyerlerinden emekli maaşı alanlara ve PTT personeline verilen kredi hizmeti yaygınlaşarak artık herkese verilecek.

Bankacılık sektöründe müşteri odaklı yaklaşımıyla ilklere imza atan ING Bank, Türkiye’nin önde gelen kamu kurumlarından PTT ile içinde birçok ilk’i barındıran iş birliği protokolü imzaladı. İmza törenine ilişkin basın toplantısı ING Bank Genel Müdürü Pınar Abay ve PTT Genel Müdürü Osman Tural’ın katılımıyla, 17 Ekim 2012 Çarşamba günü Tarihi Sirkeci Büyük Postane binasında düzenlendi.

PTT İşyerlerinden “Kredi Postam” ile herkese ING Bank ihtiyaç kredisi imkanı

İş birliği kapsamında, PTT işyerilerinden emekli maaşı alanlara ve PTT personeline verilen kredi hizmeti yaygınlaşarak herkese veriliyor. Türkiye çapındaki yaklaşık 1100 PTT merkezinden 20 bin TL’ye kadar 60 aya varan vadelerle ihtiyaç kredisi başvurusu yapılabiliyor. Başvurular kapsamında sigorta poliçesi talep edilmiyor. Böylece, 60 aya kadar çok uygun faiz oranları ile kullandırılan ihtiyaç kredisinden tanışma kampanyası kapsamında sadece 9 TL dosya masrafı alınıyor. Ayrıca, 75 yaşa kadar kredi kullanma imkanı da sağlanıyor.

Kolay ve pratik kredi fırsatı

PTT işyerlerinden “Kredi Postam” başvurusunda bulunacak herkesi kolay bir süreç bekliyor. PTT işyerinden yapılan başvuru, çok kısa bir süre içerisinde ING Bank tarafından değerlendiriliyor. ING Bank’ın otomatik onay sistemi sayesinde çok hızlı onaylanan kredilerin ilgili dokümanları müşterilere imzalatılıyor ve müşteri kredisini anında nakit olarak PTT işyerlerinden kullanıyor.BPTT Genel Müdürü Osman Tural yaptığı konuşmada;  PTT olarak hizmet sundukları posta ve kargo alanı dışında bankacılık sektöründe yaşanan gelişmeleri de yakından takip ettiklerini, gelişmeler ışığında bankacılıkla ilgili hizmetlerini geliştirmeye ve bunu vatandaşlara yansıtmaya çalıştıklarını belirtti.Tural; Özellikle 2004 yılında başlatmış oldukları PTTBank projesiyle bankacılık ve finans sektöründe önemli ilerlemeler kaydettiklerini, proje sayesinde PTT’nin ülke genelinde bulunan 4464 adet işyeriyle en yaygın ve en büyük tahsilat merkezi haline geldiğini söyledi.

Tural, konuşmasının devamında “PTT hiçbir bankanın olmadığı 1522 yerleşim yerinde vatandaşlarımızın posta ve kargo’nun yanında finansal ihtiyaçlarını da karşılama gibi bir ayrıcalığa sahiptir. Bugün itibarıyla 193 ayrı kurum ile yapılan 245 adet hizmet protokolü ile bankalar, finans kuruluşları, sosyal güvenlik kuruluşları, GSM firmaları, belediyeler, elektrik firmaları vesigorta firmalarının sunduğu hizmetler PTT aracılığı ile ülkemizin en ücra yerlerinde dahi halkımızın ayağına götürülmektedir.ING Bank ile yaptığımız işbirliği ile bankacılık alanındaki bu etkinliğimizi bir adım daha ileri taşımış oluyoruz. Bu anlaşma ile bugüne kadar sadece kuruluşumuzdan emekli maaşı alan SSK, bağ-kur ve emekli sandığı emeklileri ve PTT personeline verilen kredi hizmeti, emekli veya kuruluşumuz personeli olmayan diğer tüm müşterilere de “Kredi Postam” adı altında yurt genelinde bulunan 1100’e yakın PTT merkezinden verilebilecektir” dedi.

 

Tural konuşmasında ING Bank ile kurye taşımacılığı alanında da bir protokol imzaladıklarını belirterek şöyle devam etti; ”ING Bank ile bankacılık alanında gerçekleştirmiş olduğumuz bu işbirliğine ilave olarak 28 Eylül 2012 tarihinde kurye taşımacılığı alanında da bir işbirliği protokolüne imza atmış bulunuyoruz. Buna göre ING Bank’a ait sözleşmeli ve kitli olanlar dahil kredi ve banka kartları nitelikli kurye olarak PTT tarafından taşınmaktadır. İmzaladığımız sözleşme kapsamında ING Bank’a ait kartlar düzenli olarak her gün belirlenen saatlerde kart basım merkezinden alınmakta ve kabul işlemleri gerçekleştirilerek bekletilmeden varış illerine uçakla sevk edilmektedir.  Posta dağıtıcılarımız tarafından alıcılarına teslim edilemeyen kartlar için alıcı adreslerine ihbar/haber kağıdı (ziyaret notu) bırakılmakta ve ertesi iş günü dağıtıcılarımız tarafından ikinci ziyaret gerçekleştirilmektedir. Teslim edilen/teslim edilemeyen kartlar için kart sahipleri sms/e-posta ile bilgilendirilmektedir. Bununla birlikte, kartların son durum bilgileri hem ING Bank hem de kart sahipleri tarafından www.ptt.gov.tradresinden sorgulanarak kontrol ve takip edilebilmektedir. Gelinen bu noktada iki kurum arasında gerçekleşen bu işbirliğine katkıda bulunan herkese teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

ING Bank Genel Müdürü Pınar Abay: “Müşterilerimize sadece kendi şubelerimizden değil, 1100’e yakın PTT merkezinden de ulaşıyoruz”

ING Bank Genel Müdürü Pınar Abay, 172 yıllık tarihi ile Türkiye’nin en köklü kurumlarından PTT ve ING markasının gücünü birleştirmektenbüyük heyecan duyduklarının altını çizdi. Abay, “PTT ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği, sadece sunacağımız bir hizmetten öte bizim için. Bu iş birliği, stratejimiz içerisinde büyük önem teşkil ediyor. Çünkü ING Bank olarak biz müşterilerimize her daim yakın olmak, en kolay, en pratik ürün ve hizmetleri sunmak üzere yol haritamızı çizdik. Bizim için gerçek müşteri odaklılık bu.  PTT, Türkiye çapında en yaygın hizmet ağına sahip kuruluşlardan birisi olarak müşterilerine ekonomik, hızlı, güvenli ve kaliteli hizmet sunuyor. ING Bank olarak biz de müşterilerimize her daim yenilik sunmak isteyen ve içinde taşıdığı bu heyecan ile hizmet veren bir bankayız. İş birliğimiz sayesinde müşterilerimize sadece kendi şubelerimizden değil, 1100’e yakın PTT merkezinden de ulaşıyoruz. Şu anda Türkiye çapında 322 adet ING Bank şubemiz bulunuyor. Bu işbirliği ile aslında 1400’e yakın şubemiz oldu diye düşünüyorum. Mevcut müşterilerimize erişimimizi artırırken, markamız ile henüz tanışmayan kişilere de daha fazla ulaşma imkânı yakalıyoruz.  ING Bank’ın Postbank’e dayanan kökleri ve Hollanda’daki uzun yıllara dayanan benzer tecrübesinin kazandırdığı bilgi birikimi ile eminim bu iş birliğimiz gelişerek devam edecek, sektöre ve müşterilerimize yenilikler kazandırmayı sürdüreceğiz. Ve altını çizmek istiyorum ki, müşterilerimize daha erişilebilir olma stratejimiz doğrultusunda, banka şubelerimiz dışında müşterilerimize başka kanallardan ulaşma gayretimizi artırarak devam ettireceğiz” dedi.

img_4293.jpg

img_4289.jpg

1.20121017160547.jpg

2.20121017160607.jpg

3.20121017160625.jpg

4.20121017160646.jpg

5.20121017160701.jpg

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 3233 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim