İran 'hayalet uçak'ta kararlı
İran radarlara yakalanmayan bir uçağı başarıyla denediğini duyurdu.
İran Hava Kuvvetleri Komutanı General Aziz Nasırzade, yarı resmi Fars haber ajansına verdiği demeçte yeni geliştirilen uçağın radar testlerinden geçtiğini
söyledi. Nasırzade, diğer denemeler tamamlandıktan sonra seri imalata başlanacağını da belirtti.
İran önceki gün de iki yeni uzun menzilli füzenin üretimine başlanacağını bildirmişti. Geçen hafta da İran bir füzenin başarıyla uzaya gönderildiğini açıklamıştı. Tahran hükümeti bu füzeyle uzaya uydu gönderebileceğini savunuyor.
Batılı ülkeler ise İran’ın nükleer başlık taşıyacak füze yapmasından kaygı duyuyor.
Seri imalata başlayacakları belirtildi

İran radarlara yakalanmayan bir uçağı başarıyla denediğini duyurdu.
Bu haber toplam 303 defa okunmuştur
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Türkiye’nin en değerli markası yine THYUluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'ın araştırmasına göre Türk Hava Yolları, 2 milyar dolara yaklaşan marka değeriyle bu yıl da "Türkiye'nin en değerli markası" oldu. Aytemiz, Kordsa ve Mars Lojistik ilk marka arasına girdi.
THY, dış hat uçuşlarının başlama tarihini açıkladıTürk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, "18 Haziran itibarıyla Avrupa’daki 16 şehirden Anadolu’daki 14 noktaya direkt uçmaya başlayacağız" dedi.
Uçak içine kabin bagajı alınmayacakİstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı terminal işletmecisi ISG, yarın başlayacak iç hat uçuşlarında uçak içerisine kabin bagajı kabul edilmeyeceğini duyurdu.
Türkiye’den ilk yurt dışı seferi Kıbrıs’a yapılacakİç hat uçuşları 4 Haziran’da dış hat uçuşları ise 10 Haziran’da başlayacak. Dış hatlarda uçuşlar ilk olarak KKTC’ye olacak.Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim






















