• BIST 9548.09
  • Altın 2499.755
  • Dolar 32.4879
  • Euro 34.5554
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 19 °C

Pilatus PC-12 NG özel jetlerinin tanıtımı yaptı

Pilatus PC-12 NG özel jetlerinin tanıtımı yaptı
VIP uçak bakım ve modifikasyon firması AMAC Aerospace Türkiye ve Ortadoğu satış ve bakım haklarını elinde bulundurduğu Pilatus PC-12 NG özel jetlerinin de tanıtımı yaptı

 

Dünyanın 2. Büyük VIP uçak bakım ve modifikasyon firması AMAC Aerospace Türkiye’deki kuruluşunu kutladığı lansmanda havacılık camiasını bir araya getirdi. Atatürk Havalimanı Özel Hangarlar Bölümü’nde bulunan AMAC hangarında gerçekleşen açılışta aynı zamanda AMAC’ın Türkiye ve Ortadaoğu satış ve bakım haklarını elinde bulundurduğu Pilatus PC-12 NG özel jetlerinin de tanıtımı yapıldı.
 
Merkezi İsviçre’nin Basel şehri olan Amac Aerospace, Türkiye hangarının açılışını havacılık camiasından birçok isimle beraber kutladı. Açılış öncesi Pilatus PC-12 NG uçaklarının yanıtımı yapıldı. Pilatus PC-12 NG marka özel kullanım uçağının Türkiye, Ortadoğu ve Kuzey Afrika satış ve bakım haklarını da elinde bulunduran AMAC Aerospace, bu uçakların da bölgedeki bakım ve modifikasyon dahil tüm çalışmalarını Türkiye üzerinden götürecek.
 
Açılışa Amac Aerospace Grup Ceo’su Kadri Muhiddin ile birlikte Sivil Havacılık Genel Müdür Yardımcısı Haydar Yalçın, Atatürk Havalimanı Başmüdürü Celal Özoğur, Devlet Hava Meydanları Genel Müdürü Orhan Birdal, Pilatus yetkilisi Ignaz Greetener gibi havacılık camiasının önemli isimleri katıldı.
 
Amac Aerospace Group Ceo’su Kadri Muhiddin, Türkiye’nin kendileri için gelişen önemli bir pazar olduğunu söyleyerek “Türkiye’yi Ortadoğu ve Kuzey Afrika çalışmalarımız için merkez nokta seçtik. Türkiye gelişen ekonomisiyle bize güven veriyor. Burada hem business jet sahiplerine aradıkları kaliteli bakım hizmetini sunacağız, hem de Pilatus PC-12 NG özel jetlerinin satışını gerçekleştireceğiz. Pilatus 12 NG jetleri iş adamları için vazgeçilmez bir kalite ve konfor sunuyor” dedi.
 
Açılışta bir konuşma yapan DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal ise Atatürk havalimanına günde bin uçağın iniş kalkış yaptığını belirterek “Şu anda da bu uçakların gürültüsünü duyuyoruz. Bu gürültü bizi memnun ediyor. Böyle önemli bir havalimanında Amac Aerospace’in yer alması ve yapacağı faaliyetler de büyük önem taşıyor. Türk Sivil havacılığına hayırlı olmasını temenni ediyorum.”
 
Orhan Birdal’dan sonra konuşma yapan Sivil Havacılık Genel Müdür Yardımcısı Haydar Yalçın şöyle konuştu: “Türk Sivil Havacılığı olarak Amac’ın burada vereceği hizmetlerden çok memnunuz. Türkiye’deki bu kuruluşu kutluyor ve tebrik ediyorum. Dileğimiz ülkemiz için hayırlı olması.” 
 
www.UlasimOnline.Com
Bu haber toplam 1197 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim