• BIST 9019.57
  • Altın 2278.004
  • Dolar 32.3105
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

Hüseyin Kaplan uçakta kalp krizi geçirdi

Hüseyin Kaplan uçakta kalp krizi geçirdi
Türkiye Golf Federasyonu (TGF) Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun yakın arkadaşı ve Golf Dünyası Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Kaplan, uçakta geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda etti...

 

Hafta içinde Turkish Airlines World Golf Turnuvası'ndan sonra yaşanan olayların ardından bir üzücü haber de Golf dünyası dergisinin genel yayın yönetmeni Hüseyin Kaplan'dan geldi. Kaplan'ın dün bindiği uçakta geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.
 
Bu hafta düzenlenen ve dünyaca ünlü golfçülerin katıldığı Turkish Airlines World Golf Turnuvası'nda Ahmet Ağaoğlu'nun tartıştığı bir gazeteciye kafa atması, yine Ağaoğlu'nun vurduğu golf topuyla bir görevlinin kafasını yarması ve dünyaca ünlü golfçü Tiger Woods'un elenerek turnuvaya şok bir şekilde veda etmesinin ardından kamuoyunda yankı uyandıran bir kötü haber daha geldi.
 
Antalya'daki 3 önemli turnuvada görevini yapan ve derginin son sayısını hazırlayan Kaplan, dün öğle sularında İstanbul'a dönmek üzere Antalya'dan uçağa bindi. Havada aniden fenalaşan Hüseyin Kaplan'ın durumu pilota haber verilince uçak yeniden Antalya'ya geri döndü ve acil iniş yaptı. İniş sırasında ve indikten sonra yapılan müdahalelere karşın Kaplan'ın vücudu yanıt vermedi ve hayata gözlerini yumdu. Federasyon Başkanı Ağaoğlu cenazeyi almak üzere özel uçak tutarak gece Antalya'ya hareket edecek ve daha sonra İstanbul'a dönecek.
 
AĞAOĞLU ARKADAŞININ CENAZESİNİ ÖZEL UÇAKLA ALDI
 
İstanbul'a gitmek üzere bindiği uçakta kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Golf Dünyası dergisi Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Kaplan'ın cenazesi, İstanbul'a gönderildi.
 
Cenazeyi İstanbul'a götürmek üzere bir arkadaşının tahsis ettiği özel uçak ile Antalya'ya gelen Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, saat 19.00 sıralarında Özel Antalya Anadolu Hastanesi'ne geldi. İşlemlerin ardından Ağaoğlu, cenazeyle birlikte Antalya Havalimanı'na doğru yola çıktı.
 
Hüseyin Kaplan'ın 20 yıldan beri yakın dostu olduğunu söyleyen Ahmet Ağaoğlu, "Saat 13.00 sıralarında olayı duydum. Uçakta kalp krizi geçirdiğinin haberini aldım. Uçakta kardiyoloji kongresinden ayrılan doktorların da olduğu ve ilk müdahaleyi onların yaptığını söylediler. Son 15 yıldır golf dergisi çıkarırdı. Bizimle beraber İstanbul'a dönecekti, ancak programını 1 gün uzatmış. Cenaze Gaziosmanpaşa Dörtyol Camisi'nde öğle namazının ardından toprağa verilecek" diye konuştu. 
 
www.UlasimOnline.Com
Bu haber toplam 2134 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim