• BIST 9524.59
  • Altın 2511.01
  • Dolar 32.5588
  • Euro 34.6764
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

TAV imaj filmi Cannes’dan ödülle döndü!

TAV imaj filmi Cannes’dan ödülle döndü!
TAV Havalimanları kurumsal film, reklam ve belgeseller dalında Avrupa’nın en büyük, dünyanın da önde gelen organizasyonlarından Cannes Corporate Media & TV Awards galasında sahneye çıktı.

 

Türkiye’nin havalimanı işletmeciliği alanında dünyadaki lider markası TAV Havalimanları, Avrupa film endüstrisinin kalbinin attığı Cannes’da “Gümüş Yunus” ödülünü aldı. Bu yıl 35 ülkeden 666 projenin katıldığı Cannes Corporate Media & TV Awards’da yönetmen, yapımcı ve akademisyenlerden oluşan uluslararası jüri tarafından belirlenen ödüller, düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Türkiye’den ilk kez TAV’ın ödül aldığı yarışmanın Palm Beach’de düzenlenen törende ödülü TAV Havalimanları adına Kurumsal İletişim Koordinatörü Bengi Vargül aldı. Havalimanı operasyonlarının perde arkasını anlatan filmde bir anlık da olsa “TAV olmasa ne olur?” sorusunun yanıtı için hayat duruyor. Yapımcılığını İstanbul Dreambox ve kreatif direktörlüğünü Çağrı Öztoksoy’un üstlendiği filmlerin yönetmenliğini Hollandalı Louis Van Zwol, görüntü yönetmenliği  Steve Walker gerçekleştirdi. Film, TAV’ın yolculukları kolaylaştırma hedefine vurgu yapıyor. 
 
TAV Havalimanları Kurumsal İletişim Koordinatörü Bengi Vargül “TAV Havalimanları olarak hizmeti sanata dönüştürmek ve yolculukları hızlı, konforlu ve keyifli hale getirmek için çalışıyoruz. Faaliyet alanlarımızı anlattığımız filmde de bu vurguyla hareket ettik. Altı ülkede 12 havalimanında faaliyet gösteriyoruz ve havalimanı operasyonunun her alanında yer alıyoruz. Milyonlarca yolcu ve yüz binlerce uçağa 7/24 hizmet vererek müthiş bir kaosu yönetiyoruz. En ince detaylarına kadar düşünülmüş ve saat gibi işleyen bu organizasyonun görünmeyen yüzünü esprili bir şekilde vurguladığımız filmimizin ödüllendirilmesinden büyük mutluluk duyduk. Sinema sanatının imgelerinden Cannes’da bu ödülü almak da bizi ayrıca gururlandırdı. Bir Türk markası olarak burada sahneye çıkmaktan dolayı sevinçliyiz” dedi.
 
Bu yıl The Coca-Cola Company, PwC AG, Deutsche Bank AG, McCann Paris gibi kıtanın önde gelen şirket ve ajanslarının katıldığı Cannes Corporate Media & TV Awards jürisi şu isimlerden oluştu:
 
Nikolai A. Behr (Başkan, the Corporate TV Association), Anne-Claude Benhamiche (Yönetmen), Peter Claridge (Yönetmen), Philippe Dorison (Yönetmen, Compagnie Des Réales), Hannes Gellner (Yönetmen, Paris/Vienna),  Zbigniew ?mudzki (Yapımcı, The Se-Ma-For Production Company), Peter Heuts (Yönetmen, Dutch Railways For Educational And Preventative Programs), Teruhiko Kimura (CEO/Yapımcı, Image Science, Inc.), Michael Kögler (Yönetmen), Daniel Ly (Pazarlama Analisti, TV5 Monde), Silvia Kucera (University of Applied Sciences Krems), Hervè Tirmarche (Yönetmen), Lela Krstevska (CEO, Balkan Invest Group)
 
TAV Havalimanları imaj filmi ve TAV Grubu imaj filmi, eylül ayında New York’ta düzenlenen Telly Awards’da da iki ödül kazanmıştı. Filmler yine ABD’nin prestijli yarışmalarından Aurora Awards’da da iki ödül kazandı. Film için 35 kişilik bir ekiple, 10 gün süresince çekimler gerçekleştirildi. Filmlerin post-prodüksiyon aşamaları da yaklaşık 20 kişilik bir ekip tarafından üç haftada tamamlandı.
 
www.UlasimOnline.Com
Bu haber toplam 2040 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim