• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

THK eğitim uçağını okul bahçesine indirdi

THK eğitim uçağını okul bahçesine indirdi
Türk Hava Kurumu Üniversitesi, bu yılki eğitim öğretim yılında faaliyete geçmesi planlanan “Uçak Gövde Bakım” alanında kullanılmak üzere U-17 tipi eğitim uçağı okul bahçesine indirildi.

Türk Hava Kurumu Üniversitesi Havacılık Meslek Yüksek Okulu'nun, Selçuk Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM) ve Anadolu Teknik Lisesi (ATL) ile yaptığı protokol kapsamında; bu yılki eğitim öğretim yılında faaliyete geçmesi planlanan “Uçak Gövde Bakım” alanında kullanılmak üzere U 17 tipi eğitim uçağı okul bahçesine indirildi.

Eğitimde her yıl büyük başarılara imza atan METEM ve ATL, bu yıl Selçuk'ta eğitim gösteren THK Üniversitesi Havacılık Meslek Yüksek Okulu arasında bir protokol imzalandı. Protokol kapsamında U 17 tipi eğitim uçağı, ATL bünyesinde açılan Uçak Gövde Bakım alanında kullanılmak üzere okul bahçesine konuldu. ATL bünyesinde bu yılki eğitim öğretimde Uçak Gövde Bakım Atölyesi için hazırlıkların tamamlanmak üzere olduğunu ifade eden Okul Müdürü Sedat Yeşilyağcı, bu kapsamda İzmir Gaziemir'den Türk Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nca eğitimde kullanılmak üzere U 17 tipi eğitim uçağını okul bahçesine yaptırılan hangara montajının yapıldığını kaydetti. 30 öğrenci ile başlayan Uçak Gövde Bakım Alanı için atölye hazırlıklarının tamamlanmak üzere olduğunu hatırlatan Yeşilyağcı, öğrenim gören öğrencilerin açılacak olan atölyede bu eğitim uçağından faydalanarak; eğitimlerine devam edeceğini kaydetti.
 
Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek, ATL bünyesinde açılan Uçak Gövde Bakım alanında kullanılmak üzere okul bahçesine getirilen ve montajı gerçekleşen uçağın, okul ve öğrenim gören öğrencilere hayırlı olması dileğinde bulundu.
 
www.UlasimOnline.Com
Bu haber toplam 1994 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim