• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C

Türk Hava Yolları iki ödüle layık görüldü

Türk Hava Yolları iki ödüle layık görüldü
İngiliz Parlamentosu'nun üst kanadı olan Lordlar Kamarası'nda düzenlenen ödül töreninde, Türk Hava Yolları (THY) iki ödüle layık görüldü.

 

İngiltere'nin ekonomik ve kültürel hayatına katkı sağlayan Asyalıların kurduğu "Asian Guild" isimli organizasyonun Lordlar Kamarası'nda düzenlediği ödül törenine, Batı Bromwich Lordu Tarsem King ev sahipliği yaptı.
 
Törene, Türkiye'nin Londra Başkonsolosu Ahmet Demirok, THY Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcısı Hüseyin Tayılga, Türkiye'nin Londra Büyükelçiliği Ticaret Başmüşaviri Yüksel Akça, THY Manchester Müdürü Cengiz Türksoy, THY Dublin Müdürü Murat Balandı, THY Edinburgh Müdürü Serhat Sarı, THY Birmingham Müdürü Selim Öztürk ve çok sayıda davetli katıldı.
 
THY'ye Hindistan'a hizmetlerinden dolayı verilen "2012 Avrupa'nın En İyi Havayolu" ödülünü Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcısı Tayılga, "En İyi Yemek" ödülünü de daha önce THY İkram Başkanlığında müdürlük yapan ve şu anda Manchester Müdürlüğü görevini yürüten Cengiz Türksoy aldı.
 
Biz Türkiye'de ana oyuncuyuz
 
Hüseyin Tayılga, yaptığı açıklamada, Hindistan'da yeni destinasyonlara uçmak istediklerini belirterek, "Bunu her platformda dile getiriyoruz. Hedefimiz Hindistan'da en az 4-5 destinasyona uçmak. Amritsar da onlardan biri. En azından şu anda uçtuğumuz noktalardaki frekans sayısını artırmak istiyoruz. Fakat şu ana kadar başarılı olamadık. Bu akşam Hindistan'dan misafirler vardı. Gece boyunca dile getirildi. Onlar da biz de istiyoruz" diye konuştu.
 
Sunulan hizmete bakıldığında sektörde ortalamanın üzerinde olduklarını ifade eden Tayılga, henüz marka bilinirliğinin istenilen düzeye gelmediğini söyledi.
 
Manchester United ve Barcelona sporsorluklarını bilinçli seçtiklerini kaydeden Tayılga, şöyle konuştu:
 
"Bu sponsorlukların bizim tanınırlığımıza katkısı inanılmaz. Ancak biz bununla yetinmiyoruz. Bizim hedefimiz marka denilince dünyada ilk 100 arasına girmek. 20 tane büyük gövde uçak siparişi verdik, devamında da küçük gövde uçak siparişleri olacak. 150 milyon kapasiteli üçüncü havaalanı yapılıyor. Biz Türkiye'de ana oyuncuyuz. Bu havaalanının dolması gerekiyor. Şu anda 38 milyon yolcu taşıyoruz. 90 milyon yolcuya ulaşıp bu havaalanını biz doldurmak istiyoruz."
 
Tayılga, İngiltere'deki hedefleriyle ilgili soru üzerine de şu anda yeni hat açmak yerine mevcut hatlardaki frekans sayısını artırmak istediklerini söyledi.
 
www.UlasimOnline.Com
Bu haber toplam 1074 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim