• BIST 9533.03
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 26 °C

Emirates ve Easyjet'ten ortaklık anlaşması

Emirates ve Easyjet'ten ortaklık anlaşması
Emirates’in sık uçan yolcularına özel, ödüllü programı Skywards ile Avrupa’nın dördüncü büyük havayolu şirketi easyJet, Avrupa genelinde seyahat etmeyi kolaylaştıracak eşsiz bir ortaklığa imza attı.

 

Skywards millerinin easyJet uçuşlarında kullanımına olanak sağlayan anlaşma, Emirates’in 31 destinasyondan oluşan güçlü Avrupa ağını tüm easyJet destinasyonlarıyla birleştiriyor.
 
6 Kasım itibariyle Skywards üyeleri Skywards millerini easyJet ile Avrupa ve Kuzey Afrika çapında 30’dan fazla ülkeye uçmak için kullanabilecek. Bir Emirates uçuşuyla birlikte veya ayrı bir seyahat programı için tek başına kullanılabilecek bu miller sayesinde Skywards üyeleri yolculuklarını Avrupa çapında genişletme seçeneğine sahip olacak. Bu özellikten tüm Skywards üyeleri faydalanabilecek ve internet üzerinden rezervasyon yapılabilecek.
 
“Avrupa ve Kuzey Afrika’da 130’un üzerinde destinasyonu olan easyJet’le ortaklık kurmak Emirates için bariz bir tercih oldu. Emirates gibi easyJet de daha fazla sayıda şehre bağlantı olanağıyla hizmetlerini genişletme ve yolcularına sınırsız seyahat fırsatları sunma konusunda kararlı. Bu yeni ve heyecan verici stratejik ortaklık, %31’i Avrupa’da yaşayan güçlü Skywards üyeleri tabanımıza, millerini değerlendirmek ve seyahat fırsatlarını genişletmek için yeni bir olanak sağlayacak” dedi Emirates Uluslararası Satış Başkan Yardımcısı Thierry Antinori ve konuşmasına “easyJet’in uçtuğu destinasyonların yanı sıra, Emirates’in ağına eklenecek Lyon ve Varşova seferleri de Skywards üyelerine Avrupa’yı keşfetmek için daha da çok fırsat sunacak” diye devam etti.
 
Avrupa’nın bir numaralı taşıma ağını işleten easyJet, 30’un üzerinde ülkede 130’dan fazla havalimanından 600’ün üzerinde destinasyona uçuyor. Bu sayede, Skywards üyelerine, uçuş millerini değerlendirmek için geniş kapsamlı seçenekler sunan havayolu şirketinin ağına, Aralık 2012 ile Şubat 2013 arasında beş yeni hat daha eklenecek. İnternete dayalı seyahat konusunda yaptığı yeniliklerle tanınan easyJet, kolaylaştırılmış rezervasyon özelliğini Skywards üyelerinin de kullanımına sunacak.
 
“Emirates hizmet verdiğimiz pazarlarda tanınan ve dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketi unvanını hak eden bir taşıyıcı. easyJet ile ortaklık kurmak, Skywards üyelerine pazar lideri konumundaki Avrupa ağımıza erişim olanağı sağlayarak Emirates’in kapsamını genişletmesine destek olacak” dedi easyJet BK Müdürü Paul Simmons. “Her zaman için işletme verimliliğine ve müşteri hizmetlerine odaklanan easyJet, hem iş amaçlı hem de seyahat amaçlı uçuşların tercih edilen taşıyıcısı olarak büyümeye devam etti. Skywards üyelerini tüm uçuş ağımızda içtenlikle karşılamaya hazırız.”
 
Anlaşma sadece Skywards millerinin easyJet uçuşlarında kullanılmasına yönelik olup easyJet ağındaki tüm destinasyonları kapsayacak. Uçuş milleriyle bilet satın alma işlemleri, ilgili ücret ve vergiler dahil olacak şekilde, Skywards web sitesinden online olarak yapılabilecek. Skywards üyeleri, ister Skywards millerini kullanarak ister nakit ödeme ile ilave bagaj haddi gibi isteğe bağlı ekstraları ekleyebiliyor.
 
www.UlasimOnline.Com
Bu haber toplam 1263 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim