• BIST 9524.59
  • Altın 2493.495
  • Dolar 32.5458
  • Euro 34.6981
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Borajet performans uçuşu gerçekleştirdi

Borajet performans uçuşu gerçekleştirdi
Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde bulunan Zonguldak Havalimanında 23 Kasım'da başlayacak olan iç hat seferleri için performans uçuşu gerçekleştirildi...

Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde bulunan Zonguldak Havalimanında 23 Kasımda başlayacak olan iç hat seferleri için performans uçuşu gerçekleştirildi. Konuyla ilgili olarak Zonguldak Havalimanı Müdürü Hasan Özşahin, Borajet havayolları şirketine ait uçağın koordinasyon sağlamak, aynı zamanda performans uçuşunu yerinde tespit etmek için, tüm uçuş ekibi ile birlikte bugün havalimanına geldiklerini ifade etti.

Özşahin, “23 Kasım 2012 tarihinden itibaren haftada 2 gün pazartesi ve Cuma günleri Zonguldak’tan İstanbul ve Trabzon seferleri Borajet havayolları iç hat uçuşları başlamış olacaktır. Bugün Borajet havayolları mahallen gerekli bilgi ve koordinasyon sağlamak aynı zamanda performans uçuşunu yerinde tespit etmek için, tüm uçuş ekibi ile birlikte bugün havalimanına gelmişlerdir. Başlayacak olan iç hatlar seferine, bölgemizde özellikle Batı Karadeniz Bölgesinde Zonguldak, Bartın, Karabük illerinden büyük ilgi göreceğini bekliyoruz. Bu konuda tanıtım çalışmalarına ağırlık verdik. Her eve her kişiye ulaşmaya çalışıyoruz. Umarım bölgede gerekli ilgi sağlanmış olur. Batı karadeniz bölgesinin yeni bir ulaşım kolaylığı uçak seferleri ile sağlanmış olacaktır. Bu bölgemizde olan gelişimin temel unsuru ulaşım iletişimi sağlanmış olacak. İç hat seferlerinin bölgemize hayırlı olmasını diliyorum“dedi.
 
İç hat seferleri daha önce yine açılmış, yolcu olmadığı gerekçesiyle yaklaşık 2 sene önce kaldırılmıştı.
 
www.UlasimOnline.Com
Bu haber toplam 1038 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim