• BIST 8978.78
  • Altın 2299.339
  • Dolar 32.3241
  • Euro 35.0678
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

SunExpress yeni bir dönem başlatıyor

SunExpress yeni bir dönem başlatıyor
SunExpress, kampanya beklemeden uygun fiyata uçmak isteyenleri sevindirecek, sürprizlerle dolu “Fırsat Saati” uygulamasını başlattı.

 

Türk Havayolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, her geçen gün artan uygun fiyatla uçma talebine cevap vermek için, “Fırsat Saati” uygulamasını başlattı. Alışılagelmiş kampanyaların dışına çıkarak, uygun fiyata uçuracak bu uygulamadan yararlanmak isteyen  yolcular, www.sunexpress.com’u sık sık ziyaret ederek “Fırsat Saati”ni öğrenebilir.
 
SunExpress Üst Düzey Ticaret Yöneticisi (Chief Commercial Officer) Server Aydın, “Yolcularımız artık kampanya beklemek zorunda kalmayacak. Bu uygulama sayesinde, uygun fiyata uçmak isteyenlerin yapması gereken tek şey sunexpress.com’dan gözlerini ayırmamak. Bu sayede haftanın belirli günleri açıklanacak ‘Fırsat saati’nin saatini öğrenerek, beklemeden, sürpriz teması üzerine kurulu bu uygulamayla uygun fiyata uçma şansı bulacaklar” dedi.
 
Bu tarz, sürprizlerle dolu ve sürekli bir kampanya konseptinin havacılık sektöründe daha önce uygulanmadığını belirten Aydın, “Amacımız yolcularımızın artık uygun fiyata uçmak için kampanya beklemeden, dinamik bir yapı içerisinde haftanın belirli günlerlerinde- bu günler son anda belirlenecek-  fırsatı yakalamaları.  Bu sayede, yolcularımızla, daha dinamik, sürprizlerle, fırsatlarla dolu ve sürekli gelişen, değişen bir uygulamayla buluşacağız” dedi.
 
Sürpriz teması üzerine kurulu Fırsat Saati’nde haftanın belirli günlerinde yolcular belirli hatlarda uygun fiyatla uçma şansı yakalayacak.  Kampanya beklemek istemeyen yolcular, uygulamanın olacağı günün sabahında açıklanacak “Fırsat Saati”ni öğrenebilecek.
 
www.UlasimOnline.Com
Bu haber toplam 840 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim