• BIST 9089.58
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Germanwings yeni uygulamalar sunuyor

Germanwings yeni uygulamalar sunuyor
Uygun fiyatları ile yolcularını “low cost” kavramı ile tanıştıran Avrupa’nın lider düşük tarifeli havayolu şirketi Germanwings, yolcularına yeni uygulamalar sunmaya devam ediyor.

 

Germanwings yolcuları artık ‘Paypal’ sistemi ile  HYPERLINK "http://www.germanwings.com" www.germanwings.com sitesinden biletlerini satın alırken kredi kartı numaralarını kullanmadan online ödeme yapmanın kolaylığını yaşayacak.
 
Germanwings’in sunduğu bu uygulama ile yolcular artık kredi kartı bilgilerini paylaşmadan “Paypal” sistemi ile biletlerini satın alabilecek. “Paypal” sistemi ile yolcular hem daha güvenli hem de daha kolay bir ödeme seçeneğini kullanmış olacaklar. 
 
Yolcuların Germanwings sitesinde açacağı “Paypal” hesabına yolcuların özel banka hesaplarından  para transferi yapılmakla birlikte bir üçüncü kişi tarafından veya kredi kartından ödeme de yapılabilecek. 
 
Germanwings yeni uçuş programı çerçevesinde İstanbul, Antalya, Ankara ve İzmir’den; Köln/Bonn, Stuttgart, Berlin, Hannover, Hamburg dahil olmak üzere toplam altı noktaya sefer düzenliyor. 
 
Avrupa’nın en başarılı low-cost havayollarından biri olan Germanwings, merkezleri Köln/Bonn, Stuttgart, Berlin, Hannover ve Dortmund’dan olmak üzere Avrupa’nın 90’dan fazla noktasına uçuyor. Düşük maliyetli havayolu şirketi Germanwings yolcularına 32 adet Airbus A319 tipi uçaklardan oluşan genç bir filoyla hizmet veriyor.
 
29 Euro’dan başlayan fiyatlarla dikkat çeken Alman havayolu şirketinin Türkiye’ye düzenlediği tarifeli uçuşların tümü, 144 kişilik Airbus A319 ile yapılıyor. İstanbul uçuşlarını Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleştiren Germanwings’in avantajlarından yararlanmak isteyenler şirketin  HYPERLINK "http://www.germanwings.com/" www.germanwings.com  web sitesinden veya uluslararası çağrı merkezinden rezervasyon yaptırabilirler.
 
www.UlasimOnline.Com
Bu haber toplam 1155 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim