• BIST 9079.97
  • Altın 2322.138
  • Dolar 32.3304
  • Euro 34.8834
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Onur Havayolları, AHL'den Elazığ'a uçtu

Onur Havayolları, AHL'den Elazığ'a uçtu
Onur Havayolları Elazığ’a olan ilk seferini dün gerçekleştirdi, uçağın havalimanının inmesinin ardından coşkulu anlar yaşandı…

 

Türkiye’nin köklü havayolu şirketlerinden olan Onur Havayolları Elazığ’ olan ilk seferini başlattı. Sanica Boru Elazığspor çıkarması giydirilen A320 tipi uçak 158 yolcusu ve 8Q-140 sefer sayısıyla 16:55 Atatürk Havalimanı’ndan havalanarak Elazığ’a uçtu.
 
Uçakta kalkışı alkışlarla karşılayan yolculara ilk sefer olması sebebiyle birbirinden seçkin ikramlar ve yöresel tatlar sunuldu. Elazığ Valisi Muammer Erol ve Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu’nun da bulunduğu uçak 18:30’da Elazığ Havalimanı’na indi.
 
Uçağın Elazığ’a inmesinin ardından bir havacılık geleneği olan su takıyla karşılandı. Uçağın altında bekleyenler arasında havalimanı personelinin yanı sıra Elazığspor Teknik heyeti ve futbolcular da vardı.
 
Uçaktan inen yolculara çiçek takdim edilirken, yöresel oyun sergilenerek jest yapıldı. Apronda görüşlerini aktaran Elazığ Valisi Muammer Erol, ‘Bu hem Elazığspor için hem de Elazığ içi son derece önemli bir gelişme. Bu uçuşa ihtiyaç vardı. Onur Havayolları’na teşekkür ediyoruz’ şeklinde konuştu.
 
Daha sonra Elazığ Valisi Muammer Erol, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Onur Air Genel Müdür Yardımcısı Nedim Gürbüz, Tarifeli Hatlar Müdürü Nasuh Çetin, Sanica Boru Yönetim Kurulu Naşkanı Nesimi Fatinoğlu, SB Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcuların da katılımıyla pasta kesimi yapıldı.
 
Pasta kesiminin ardından temsili olarak bir de kurdele kesimi yapıldı.
 
Törende konuşan Onur Air Genel Müdür Yardımcısı Nedim Gürbüz, “Çevre illerini çok gezdim buranın insanını tanırım nasıl sıcak insanlarını olduğunu bilirim Onur Air olarak İnşallah yüzümüzün akıyla bu seferleri çoğaltarak sürdürmeyi planlıyoruz” dedi.
 
www.UlasimOnline.Com
Bu haber toplam 1191 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim