• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 24 °C

Emirates, indirimli fiyatlar ile uçuyor

Emirates, indirimli fiyatlar ile uçuyor
Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates, yeni bir seyahat dalgası başlatmak için tüm uçuş ağında satış desteğini artırıyor.

Kısa süre önce açıklanan 575 milyon dolarlık yarıyıl kârının gururunu yaşayan Emirates, 10 günlük bir dönem için Ekonomi sınıfı bilet ücretlerinde cazip fiyatlar sunarak yeni bir atılım daha yapıyor. 

 
Tüm uçuş ağını kapsayan bu özel kampanya, 23 Kasım 2012 ile 31 Mayıs 2013 tarihleri arasındaki seyahatler için 23 Kasım’da başlayacak ve 2 Aralık’a kadar devam edecek. Böylece müşteriler, bilet ücretlerinde cazip indirimlerden faydalanmak için seyahatlerini erken planlamaya teşvik ediliyor. 
 
Bu cazip indirimler, yolcuların, örneğin İstanbul’dan diğer Emirates destinasyonlarına 369 Avro gibi düşük bir ücretle uçabileceği anlamına geliyor. Bilet fiyatlarına havalimanı vergileri ve yakıt harçlarının dahil olduğu kampanya ile Ortadoğu’ya 369 Avro, Hint Yarımadası’na 536 Avro, Uzak Doğu’ya 576 Avro, Afrika’ya 605 Avro, Güney Amerika’ya 726 Avro, Hint Okyanusu’na 778 Avro, Avustralya’ya 885 Avro, Kuzey Amerika’ya 920 Avro ve Yeni Zelanda’ya 1011 Avro’dan başlayan fiyatlarla gidilebilir. İndirimli biletler, İstanbul’dan Ekonomi sınıfı gidiş-dönüş biletlerde geçerli ve tek yön seyahatlerde geçerli değil. 
 
Emirates Uluslararası Satış Başkan Yardımcısı Thierry Antinori, “Emirates paraya müthiş değer sağlayan bir havayolu şirketi olarak biliniyor. Tüm uçuş ağımızı kapsayan bu girişim, değer çıtasını bir kademe daha yükselterek, insanların hayatlarının en güzel seyahatini gerçekleştirebilecekleri, akraba veya dostlarını ziyaret edebilecekleri ya da işleri için yeni bir pazar keşfedebilecekleri bir yolculuk yapmalarını daha da cazip hale getiriyor. Başka hiçbir havayolu şirketi, bilet ücreti dahilinde bu kadar çok ürün ve hizmet sunmuyor. Erken rezervasyon yaptıran yolcularımız bu heyecan verici promosyon sayesinde en iyi indirimlerle ödüllendirilecek” diyor. 
 
74 ülkede 126 destinasyona uçan Emirates için 2012 yılı çok sayıda yeni destinasyonun eklendiği bir yıl oldu. Emirates bu yıl içinde şimdiye kadar Dublin, Rio de Janeiro, Buenos Aires, Dallas Fort Worth, Seattle, Lusaka, Harare, Ho Chi Minh, Barselona, Lizbon, Washington DC ve Adelaide seferlerini başlattı. Lyon ve Phuket, 2012 sonuna kadar, Varşova ve Cezayir ise önümüzdeki aylarda eklenecek diğer destinasyonlar. 
 
Ürün ve hizmetleri 500’den fazla ödüle layık görülen Emirates, son olarak Dubai’de düzenlenen Arabian Business Achievement ödüllerinde Yılın Havayolu Şirketi ödülünü aldı ve Air Transport World tarafından 2011’de Yılın Havayolu Şirketi olarak seçildi. Emirates’in modern uçaklarında, gurme şefler tarafından hazırlanan yemekler tüm sınıflarda pek çok farklı ulustan gelen ve çok sayıda dil bilen, iyi eğitimli kabin ekibi tarafından sunuluyor. 
 
Havayolu şirketi, ailecek seyahat edenler için özel çocuk menüleri ve aktivitelerinin yanı sıra ödüllü eğlence sistemi ice ile her koltukta isteğe bağlı 1.400 eğlence kanalı sunuyor. Ekonomi sınıfında check-in sırasında 30 kilogramlık bagaj haddi olan Emirates, bu konuda sektörün en cömert havayolu şirketi. “Hello Tomorrow/Yarına Merhaba” sloganıyla uçan Emirates, 188 uçaktan oluşan filosuyla dünyanın en büyük Boeing 777 ve Airbus A380 operatörü konumunda. Filosunun en iyi uçakları olan Airbus A380’ler hem çok büyük hem de çevre dostu. 
 
Emirates hakkında detaylı bilgi almak, rezervasyon yaptırmak ve promosyonla ilgili hüküm ve şartları öğrenmek için seyahat acentenizi arayabilir ya da www.emirates.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
 
Bu haber toplam 1098 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim