• BIST 9524.59
  • Altın 2487.553
  • Dolar 32.5322
  • Euro 34.693
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Ordu-Giresun Havalimanı'na isim önerisi

Ordu-Giresun Havalimanı'na isim önerisi
Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin, yapımı devam eden Ordu-Giresun Havalimanı projesi ile ilgili olarak, 'Önemli olan havalimanının yapılması, ancak bunun yanı sıra isminin de Recep Tayyip Erdoğan olmasını istiyoruz' dedi.

 

Şahin, beraberinde bazı oda üyeleriyle birlikte Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği'ne yaptığı ziyarette, Ordu-Giresun Havalimanı'nın ismi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
 
Daha önce Havalimanı'nın ismi ile ilgili açıklamalarının olduğunu, ve bu açıklamaların arkasında halen durduğunu belirten Şahin, "Sayın Başbakanımızın ismi şu ana kadar bazı yerlere verildi, neden Türkiye'nin deniz üzerine yapılan ilk havalimanına verilmesin" diye konuştu.
 
İsim önerisinin şahsi görüşünün yanı sıra, Ordu ve Giresun'daki birçok sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin görüşleri olduğunu da hatırlatan Şahin, şunları kaydetti:
 
"Daha önce Ordu-Giresun Havalimanı'nın ismi ile ilgili yaptığım açıklamalar şahsi fikrimin yanında Ordu ve Giresun'daki bazı oda başkanlarının da ortak görüşüydü. Ancak buna rağmen bazı kesimler tarafından eleştirildik bazı kesimlerden ise destek aldık. Şu anda eski liderlerin isimlerinin verildiği bazı havalimanları var. Aynı şekilde bazı önemli yerlere eski liderlerin isimleri verilmiş durumda. Ordu ve Giresun illerinin ortak kullanacağı Ordu-Giresun Havalimanı'nın ismine 3 dönem başbakanlık yapan sayın başbakanımızın ismi neden verilmesin, bunun ne mahsulü var. Tabii ki önemli olan havalimanının yapılması, ancak bunun yanı sıra isminin de Recep Tayyip Erdoğan olmasını istiyoruz. Ben daha önce açıkladığım görüşlerimin halen arkasındayım. Başbakanımızın ismi en son Rize Üniversitesine verildi. Neden bölgemiz için çok önemli olan havalimanı projesine verilmesin. Ordu-Giresun Havalimana'nın ismine başbakanımızın adı çok yakışır."
 
Şahin, projenin tamamlanıp faaliyete geçmesini sabırsızlıkla beklediklerini de sözlerine ekledi. 
 
www.UlasimOnline.Com
Bu haber toplam 1610 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim