• BIST 9524.59
  • Altın 2524.96
  • Dolar 32.5773
  • Euro 34.6226
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Çelebi Hava Servisi üniformaları yeniledi

Çelebi Hava Servisi üniformaları yeniledi
Çelebi Hava Servisi, uzun süredir kullandığı üniformaları iddialı bir kreasyonla yeniledi.

 

Çelebi Hava Servisi A.Ş.'nin yeni üniforma tasarımları, hazır giyim kreasyonları ile yarışıyor. Kaprol Concepts imzalı yeni Çelebi üniformaları, rahatlık ve kullanım kolaylıklarının yanı sıra küresel modanın yansıdığı renk ve çizgileriyle de, şık bir kreasyon olarak büyük beğeni topluyor.
 
Türk sivil havacılığının köklü ve öncü kuruluşu Çelebi Hava Servisi A.Ş. (ÇHS), iş kıyafetlerini yeniledi. İki kıta 5 ülke ve 34 havalimanında faaliyet gösteren ÇHS'nin büyük beğeni toplayan yeni üniforma kreasyonu, yine Kaprol imzası taşıyor. ÇHS'nin kademeli olarak tüm dünyadaki personeli tarafından giyilecek olan yeni iş kıyafetleri, ilk etapta 20 Kasım'dan bu yana İstanbul Atatürk Havalimanı, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, Antalya Havalimanı, Dalaman Havalimanı, Bodrum Havalimanı, İzmir Adnan Menderes Havalimanı ve Ankara Esenboğa Havalimanı'nda kullanılmaya başlandı.
 
ÇHS iş kıyafetleri, hazır giyim markaları ile yarışıyor
 
Çelebi'nin uluslararası yaklaşımının da yansıtıldığı yeni üniforma kreasyonu, Çelebi IK Başkanlığı'nın da katkılarıyla, Kaprol Concepts tarafından uzun ve titiz bir tasarım süreci sonrasında ortaya çıktı. Değişen koşullar ve yeni ihtiyaçlar doğrultusunda uzun süren titiz çalışmalar neticesinde şekillenen ÇHS üniformaları, gerek bütünlük ve şıklık gerekse modern tasarımlarıyla bir hazır giyim markası koleksiyon anlayışı ile oluşturuldu.
 
Moda ve teknoloji ÇHS üniforma kreasyonunda buluştu
 
Üniformaların kullanım alanlarına göre fonksiyonelliği ve kullanılacak materyalin teknolojik özellikleri, Kaprol Concepts Teknik Tasarım Ekibi tarafından geliştirildi. Uzun süre kullanılacak kalite ve güzellikteki yeni üniformalar, aynı zamanda personelin hareket kabiliyetini kısıtlamayacak ve çok daha kullanışlı olacak şekilde tasarlandı. Çelebi kurumsal renklerinin temel alındığı yeni üniforma kreasyonunda, sofistike bir giyim anlayışını destekleyecek renk kombinasyonuna gidilerek; modern ve güncel bir siluet oluşturuldu. Tüm kıyafet ve aksesuarlarda, fonksiyonellik ve konfor temel alınarak, geleceğe devam edecek, özel kumaşlarla yaratılmış toplam 30 parçadan oluşan bir Çelebi koleksiyonu ortaya çıkarıldı. Özellikle gömleklerde kullanılan 'easy care', hem dayanıklılık hem de konfor sağlarken, takım elbiselerde ise kolay kullanım sağlayan, ter ve nemi dışarı atan 'dry-touch' teknolojisi kullanıldı.
 
ÇHS'nin uluslararası bakış açısı, koleksiyona yansıdı
 
ÇHS'nin son kreasyonunu da Kaprol Concepts ile gerçekleştirdiğini belirten Cem Kaprol, "8 yıl önce, Çelebi Hava Servisi A.Ş. ile tasarımların oluşturulması projesi ile ilk defa tanıştık. Kendi alanında öncü proje olan bu birliktelik, bize de güç katmış, bugünlere gelmemize destek olmuştur" dedi. Kaprol Concepts, yeni tasarımı ile Çelebi Hava Servisi A.Ş.'nin global arenada geldiği noktadaki uluslararası bir bakış açısını, Çelebi üniforma koleksiyonuna taşıdı.
 
İŞTE ÇELEBİ'NİN YEPYENİ KREASYONU
 
celebi1.jpg
 
celebi2.jpg
 
celebi3.jpg
 
celebi4.jpg
 
Bu haber toplam 10042 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim