• BIST 9809.78
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

SKY Havayolları açıklama yayınladı

SKY Havayolları açıklama yayınladı
SKY Havayolları yeniden yapılanma süreciyle ilgili bir açıklama yayınladı...

SKY Havayolları konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

Kurulduğu 2001 yılından bu yana 15 milyona yakın yolcu taşıyan SKY Havayolları, aradan geçen 11 yılda müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı başarmıştır. Bu başarının ardında, güvenlik ve müşteri odaklı şirket yönetim anlayışının yanı sıra, yatırım planları ve işletme maliyetleri çerçevesinde korunan optimum verimlilik prensibi yatmaktadır.
 
SKY Havayolları, Havayolu İşletmesi olarak ülkemizdeki EASA Part 145 belgesine sahip olan ilk havayolu işletmesidir.
 
“Avrupa’nın En İyi Charter Şirketi” ödülünü üç kez Türkiye’ye getiren, havacılık sektöründe çok sayıda ulusal ve uluslararası ödül ve belge ile onurlandırılan SKY Havayolları, sahip olduğu yüksek standartlardan ödün vermemekte kararlıdır. SKY Havayolları, halen bu amaçla bir yeniden yapılanma süreci yürütmektedir. Şirketimizin içinde bulunduğu süreç, dünya havacılık sektörünün benzer standartlara sahip dev markalarına paralel bir seyir izlemektedir. Söz konusu seyrin “hedef küçültme” şeklinde yorumlandığını üzüntüyle görmekteyiz.
 
Sky Havayolları, 2012 sezonunda da 2 milyona yakın yolcuyu Türkiye’ye taşımıştır. Yurt dışından Antalya’ya en çok yolcu taşıyan havayolu şirketi olarak, ödünsüz hizmet anlayışımız ve kış sezonunda beklentilerimizi dayandırdığımız sağlam, gerçekçi temeller doğrultusunda mevcut uçaklarımızla Türkiye ekonomisine ve Türkiye turizmine katkıda bulunmaya devam ediyoruz.
 
Tercihimizi müşteri emniyet ve memnuniyetinden yana kullanmayı sürdürerek, halen 22 ülke, 63 noktaya yaptığımız uçuşlarımızı; önümüzdeki yaz döneminde Almanya, Hollanda, Polonya, Kazakistan, İsveç, Norveç ve Avusturya başta olmak üzere Avrupa ve Asya’da 28 ülkede toplam 85 noktaya planlamaktayız.
 
Öngörülerimiz doğrultusunda planladığımız yeniden yapılanma sürecimizin, bugüne kadar elde ettiğimiz istikrarlı başarıyı sürdürülebilir kılacağından kuşku duymuyoruz.
 
Saygılarımızla
 
SKY Airlines
 
Bu haber toplam 1515 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim