• BIST 13809.9
  • Altın 6416.67
  • Dolar 46.1116
  • Euro 53.2573
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 24 °C

Bulgaristan'da yolcu uçağı pistten çıktı

Bulgaristan'da yolcu uçağı pistten çıktı
Bulgaristan'ın doğusunda Varna şehrinde iniş yapan bir yolcu uçağının pistten çıkması üzerine 2 kişi yaralandı. Uçaktaki 172 yolcunun tahliyesi sırasında 71 yaşındaki Bulgar uyruklu kadın ile 81 yaşındaki Alman uyruklu kadının bacakları kırıldı.
Bulgaristan'ın doğusunda Varna şehrinde iniş yapan bir yolcu uçağının pistten çıkması üzerine 2 kişi yaralandı. Air Via Havayolları'na ait, Leipzig–Varna tarifeli sefer yapan Airbus 320 tipi uçağın, rüzgardan iniş sırasında teker koyarken pistten çıktığı açıklandı. Kaza yerine çok sayında ambülans ve itfaiye araçları sevk edildi.
 
Uçaktaki 172 yolcunun tahliyesi sırasında 71 yaşındaki Bulgar uyruklu kadın ile 81 yaşındaki Alman uyruklu kadının bacakları kırıldığı açıklandı. Kaza yerine soruşturma ekipleri yollayan Ulaştırma Bakanlığı, yaralı yolcuların Varna'nın Sveta Ana Hastanesine kaldırıldıklarını bildirdi.
 
Bölgede yağışlı ve şiddetli rüzgarlı havanın etkili olması nedeniyle Varna Havalimanı geçici hizmete kapatıldı. Tüm seferler Burgaz Havaalanı'na yönlendiriyor.
 
www.UlasımOnline.com
Bu haber toplam 876 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim