• BIST 8990.53
  • Altın 2279.121
  • Dolar 32.3276
  • Euro 35.0194
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C

HAVAS, Medine'de Pegasus'a yer hizmeti sunacak

HAVAS, Medine'de Pegasus'a yer hizmeti sunacak
Suudi Arabistan’da yer hizmetleri lisansına sahip tek Türk şirketi olan Havaş Saudi Arabia, hizmet ağına eklediği Pegasus Havayolları’na umre operasyonları kapsamında Medine’de yer hizmetleri sunmaya başladı.

Türkiye’nin köklü yer hizmetleri şirketi Havaş’ın Medine Havalimanı’nda faaliyet gösteren iştiraki Havaş Saudi Arabia, Pegasus Havayolları ile yer hizmetleri için el sıkıştı. Suudi Arabistan’da yer hizmetleri lisansına sahip tek Türk şirketi unvanı taşıyan Havaş Saudi Arabia, Pegasus Havayolları’na umre operasyonları kapsamında Medine Havalimanı’nda yer hizmetleri vermeye başladı.  Pegasus’un başlayan ilk seferinde, uçuş ekibi ve yolcular Havaş Saudi Arabia yetkilileri tarafından çiçeklerle karşılandı.

Havaş Genel Müdür Vekili Kürşad Koçak, “Havaş olarak, hizmet ağımızı Orta Doğu’ya da taşımak hedefiyle kurduğumuz Havaş Saudi Arabia ile Pegasus Havayolları’nın Medine’ye gerçekleştirmeye başladığı umre seferleri için el sıkışmaktan mutluluk duyduk. Bu operasyon çerçevesinde Pegasus’un kutsal topraklara gerçekleştireceği yaklaşık 200 seferinde yer hizmetleri operasyonlarını gerçekleştireceğiz. Türkiye’de 25, Avrupa’da ise 7 havalimanında yer hizmetleri sunuyoruz. Bu doğrultuda, Havaş Saudi Arabia ile de yeni işbirlikleriyle hizmet ağımızı genişleterek ülke geneli ve bölgedeki diğer ülkelere hizmet verme hedefiyle yurtiçinde olduğu kadar yurtdışında da büyümeye devam ediyoruz” dedi.

Havaş Saudi Arabia, Pegasus’un umre operasyonları için Medine’ye düzenleyeceği yaklaşık 200 charter seferinde yer hizmetleri sunacak. Umre operasyonlarının her gün karşılıklı seferlerle gerçekleştirilmesi planlanıyor. Atlasglobal Havayolları ile Monarch Havayolları’na da Medine Havalimanı’nda yer hizmetleri veren Havaş Saudi Arabia, yolcu hizmetleri, ramp hizmetleri, temsil ve yönetim hizmetleri, uçuş operasyon/yük kontrol ve iletişim hizmetleri, kargo ve posta hizmetleri sunuyor.

Bu haber toplam 2864 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim