• BIST 9079.97
  • Altın 2322.819
  • Dolar 32.3239
  • Euro 34.9361
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

SunExpress, İzmir turizmi için şanstır

SunExpress, İzmir turizmi için şanstır
ETİK Başkanvekili Dursun Bülent Tercan, SunExpress Havayolları İzmir turizmi için çok büyük şans olduğunu söyledi.

Kuşadası – Pine Bay Holiday Resort’ta, İzmir ve Ege Turizminin kurumlarının temsilcileri, SunExpress Havayollarının İzmir’den direk uçtuğu hatların bilgilendirme toplantısında bir araya geldi.

Sıcak bir ortamda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısı, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamaları Birliği (ETİK)  Başkanvekili, Destinasyon İzmir Başkanı Dursun Bülent Tercan’ın açılış konuşması ile başladı. Tercan, “SunExpress Havayollarının, İzmir’den Avrupa’nın değişik merkezlerine direk uçuşlar yapması ve bu uçuşların her geçen gün artıyor olması, İzmir ve Ege turizmi için çok büyük bir nimet ve çok büyük bir şanstır. İzmir ve Ege turizmcileri olarak SunExpress ile İzmir’e ayak bastıkları ilk günden itibaren, çok sıkı iş bilirliği içerisindeyiz. SunExpress ile İzmir ve Ege turizmini daha iyi noktalara taşımak istiyoruz. İzmir, Avrupa’nın ender havaalanlarından olan bir havaalanına sahiptir.

Buna rağmen İzmir ve Ege turizminin durumu çok kötüdür. Tarih ve kültür turizminde özellikle Ege ve İzmir Şehri çok büyük hazinelere sahiptir. İzmir şehrinin dünyanın yıldızı olmaması için hiç bir sebep yoktur.  Efes Antik Kenti, Agora, Tarihi Kemeraltı Çarşısı, UNESCO Dünya Mirası listesine giren Bergama ve Özdere’de Klaros Kehanet Merkezimiz bunlardan bir kaçıdır. Medeniyetlerin adeta beşiğidir. Pırıl pırıl kumsalları, tertemiz denizi ile deniz kum güneş turizminde de iddialıdır. İlaveten termal turizmde büyük olanaklara, büyük kapasiteye sahiptir. Bunlar hayata geçirilmelidir. İzmir ve EGE’de helva yapmak için herşey mevcuttur. Bu zenginlikler tanıtılmadığı için İzmir ve EGE turizmi her geçen gün kan kaybetmektedir. ETİK ve Destinasyon İzmir olarak hedefimiz İzmir’e havayolu ile 5 Milyon turist gelmesidir. İzmir SunExpress Havayolları sayesinde, Avrupa’nın bir çok noktasına direk uçuşla bağlı bir kenttir. İzmir ve EGE turizmine kattıkları bu değer için, SunExpress Havayolları Türkiye Satış Müdürü Ece ŞENEV başta olmak üzere tüm SunExpress ailesine, İzmir ve Ege turizmcileri adına, saygılarımı sunuyor, teşekkür ediyorum. Sayın Mehmet işler Başkanımın, başka bir programının olması dolayısı ile aramızda değildir. Kendisinin, sevgi ve selamlarını sunarım, hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz ” dedi.

SunExpress , İzmir’den yurtdışında 36 noktaya uçuyor. SunExpress Havayolları Türkiye Satış Müdürü Ece ŞENEV, SunExpress Havayollarının İzmir’den direk uçtuğu hatların bilgilendirmesini, başarılı bir sunumla yaptı. Sayın Ece ŞENEV Hanım, sunumuna başlarken, Kuşadası – Pine Bay Holiday Resort yetkilileri Sayın Naile Hanım, Sayın Adnan Bey, bizleri misafir ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Sayın ETİK Başkanvekili Dursun Bülent TERCAN Bey ve değerli turizmciler geldiğiniz için çok teşekkür ederiz. 2006 yılında İzmir’e geldiğimizden bu yana Sn. Tercan’ın da dediği gibi hepinizle iç içe bir süreç geçirdik. 2006 yılında 2 uçakla başlamıştık İzmir’de. Sizlerin değerli desteği ile bugün 10 uçakla İzmir’den yurtdışında 36 noktaya uçuyoruz. Bu birlikteliğimizin başarısıdır” dedi.

İzmir ve EGE’nin tanıtılması için komiteler kurulacak. ETİK Başkanvekili Dursun Bülent TERCAN, Sun Express Havayolları Türkiye Satış Müdürü Ece ŞENEV Hanımefendi’ye, İzmir ve Ege turizmine katkılarından dolayı bir plaket sundu. Toplantıda yeni açılan pazarlar ve var olan pazarlarda İzmir ve Egenin daha iyi tanıtılması için komiteler kurulmasına karar verildi.

Bu haber toplam 3421 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim