• BIST 9079.97
  • Altın 2307.372
  • Dolar 32.3157
  • Euro 35.0355
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Qatar Airways 2014 Travelplus Hava Yolu Ödülleri’nde İki Altın Ödülü kazandı

Qatar Airways 2014 Travelplus Hava Yolu Ödülleri’nde İki Altın Ödülü kazandı
Beş Yıldızlı Hava Yolu Şirketi Qatar Airways First Class Erkek Konfor Kiti ve Business Class Orta Doğu Konfor Kiti kategorilerinde Mükemmellik Ödülü aldı.

2014 TravelPlus Ödülleri’nde Qatar Airways, yeni lüks First Class ve Business Class konfor kitleri ile iki altın ödülün sahibi oldu. Hava yolu şirketi altın ödüllerini özel İtalyan tasarımı Giorgio Armani Fragrances & Beauty First Class Erkek konfor kiti ve Business Class Orta Doğu konfor kiti ile kazandı.

Hizmet mükemmelliği sayesinde Skytrax tarafından beş yıldız verilen birkaç seçkin hava yolu şirketinden biri olan Qatar Airways, bu etkinlikte iki altın ödül alan tek hava yolu şirketi oldu. Bu da, şirketin dünya genelindeki birinci sınıf hava yolu şirketlerinin arasından sıyrılan üstün kaliteli hizmetini vurguladı. 

Etkinlik, geçen hafta beşincisi düzenlenen ve en yeni uçak iç mekan tasarımlarının ve ürünlerinin sergilendiği, sektörün lider etkinliği olan Aircraft Interiors Expo sırasında Almanya’nın Hamburg kentindeki Radisson Blu Hotel’de gerçekleşti. 

Ödülleri, şirket adına Qatar Airways Müşteri Deneyimi Kıdemli Başkan Yardımcısı Rossen Dimitrov aldı ve jürinin kendi hediye kitlerine iki altın ödül vermesinden dolayı büyük gurur duyduklarını belirterek sözlerine şöyle devam etti: “Bu da yolcularımıza her bir yolculuklarını mümkün olduğunca keyifli hale getirmek için en iyisini sunmaya olan kararlılığımızın altını çiziyor.”  

Hava yolu şirketinin ödüllü Giorgio Armani Fragrances & Beauty konfor kitinin her parçası özgün bir dokunuşa sahip. Bir Gate Group üyesi olan Harmony tarafından tedarik edilen özel tasarım kitler, sofistike lüks ve konforu benzersiz bir seviyeye taşıyarak yolcuların seyahatleri boyunca tazelenmelerini ve rahatlamalarını sağlıyor. 

Kitlerin içinde ‘Acqua di Gio’dan ‘Armani pour Homme’a Giorgio Armani Fragrances & Beauty ürünlerinin yanı sıra Armani erkek cilt bakım ürünleri, göz bantları, çoraplar ve kulak tıkaçları yer alıyor.

Ödüller için yapılan değerlendirmeler yolcuların istekleri ve ihtiyaçları göz önüne alınarak yapılıyor ve seçim kriterleri arasında trendlere uyum sağlanması, isteklerin karşılanması, lüks, kullanılabilirlik ve stil yer alıyor ve tüm bunlar yolcuların bakış açısına göre değerlendiriliyor. Jürilerden oluşan bir odak grubu geçen 12 aylık dönemde yaptıkları uçuşlarda bu konfor kitlerinin tümünü test etti.  

İmzası olan beş yıldızlı konukseverliğiyle ünlü Qatar Airways, yolcularına uçuş esnasında benzersiz deneyimler yaşatıyor. Art arda iki senedir Skytrax tarafından En İyi Business Class Ödülü verilen hava yolu şirketi yolcularına, sunduğu üstün lüks ve fevkalade hizmetle birinci sınıf seyahat deneyimi yaşatıyor.

QATAR AİRWAYS HAKKINDA:

Qatar Airways, 30 Ekim 2013 tarihinde Oneworld Birliği’ne katıldı. Hava Yolu, ilk körfez taşıyıcısı olarak müşterilerine; 150’den fazla ülkede yaklaşık 1000 havalimanı ve günlük 14 bin 250 kalkış sağlamak için küresel hava yolu ittifakı sağladı. Ödüllü taşıyıcı Qatar Airways, İngiltere Farnborough Air Show’da yıllık olarak düzenlenen Skytrax 2014 Dünya Hava Yolu Ödülleri’nde 3 dalda onurlandırıldı.

Hava yolu iki yıl üst üste “Dünyanın En İyi Business Class”, ikinci kez “Dünya’nın En İyi Business Class Bekleme Salonu” ve sekizinci kez “Orta Doğu’nun En iyi Hava Yolu” ödüllerine layık görüldü. Qatar Airways, Farnborough Air Show’da 100 adet Boeing 777-X siparişi ile 70 milyar dolarlık 340 uçak siparişi verdi. Detaylı bilgi için www.qatarairways.com.tr sayfamızı ya da Facebook, Twitter, Google+, Instagram ve Youtube adreslerimizi ziyaret edebilirsiniz.

qatar_air.jpg

İSTANBUL HABER AJANSI

Bu haber toplam 2665 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim