• BIST 9679.8
  • Altın 2487.785
  • Dolar 32.4252
  • Euro 34.4243
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 7 °C

Pegasus’un Londra Gatwick uçuşları başlıyor

Pegasus’un Londra Gatwick uçuşları başlıyor
Pegasus Hava Yolları, genişleyen uçuş ağına Londra Gatwick’i de ekledi. 1 Mayıs 2015 tarihinde başlayan uçuşlarla Pegasus’la Londra Gatwick’e seyahat etmek isteyen misafirler, 45,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla uçabiliyor.

Pegasus Hava Yolları, her geçen gün genişlettiği uçuş ağı ve uygun fiyatlı biletleri ile misafirlerine seyahat etmeleri için ilham ve imkan vermeyi sürdürüyor. Londra’da 5 senedir uçtuğu Stansted Havaalanı’ndan sonra, Avrupa'nın en çok ‘noktadan noktaya uçuş’ gerçekleştirilen Gatwick Havaalanı’na tarifeli seferlerini 1 Mayıs 2015 tarihinde başlattı.

Pegasus’la İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan Londra Gatwick Havaalanı’na 45,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla uçmak isteyen misafirler, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Pazar olmak üzere haftanın altı günü karşılıklı yapılan seferler ile seyahat edebiliyor.

Pegasus, misafirlerini Londra Gatwick Havaalanı üzerinden 43 noktaya bağlantılı ulaştırıyor

Pegasus Hava Yolları, Londra Gatwick Havaalanı’na uçan misafirlerini İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı üzerinden yurt içinde Adana, İzmir, Kayseri, Antalya, Bodrum, Diyarbakır, Dalaman, Denizli, Edremit, Erzincan, Erzurum, Ankara, Elazığ, Şanlıurfa, Gazipaşa, Gaziantep, Hatay, Kastamonu, Konya, Malatya, Mardin, Muş, Nevşehir, Samsun, Trabzon, Van ve Sivas olmak üzere 27, yurt dışında ise Almati, Bahreyn, Beyrut, Doha, Dubai, Kıbrıs-Ercan, Bişkek, Hurgada, Kharkiv, Tahran, Krasnodar, Kuveyt, Mineralnye Vody, Şarm El-Şeyh, Tiflis ve Tel Aviv olmak üzere 16, toplamda 43 noktaya bağlantılı uçuruyor.

Yurt içinde 31, yurt dışında 60 olmak üzere 37 ülkede toplam 91 noktaya sefer düzenleyen Pegasus Hava Yolları’nın detaylı sefer bilgilerine www.flypgs.com web sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bu haber toplam 3908 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim