• BIST 9079.97
  • Altın 2324.743
  • Dolar 32.3404
  • Euro 34.913
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Havaş Ordu-Giresun'da hizmet vermeye başladı

Havaş Ordu-Giresun'da hizmet vermeye başladı
Türkiye’nin köklü yer hizmetleri şirketi Havaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katıldığı törenle açılan Ordu-Giresun Havalimanı’ndaki yeni istasyonunda Türk Hava Yolları ve AnadoluJet’e yer hizmetleri vermeye başladı.

Havaş ayrıca, yolcu taşımacılığı hizmetini de Ordu-Giresun Havalimanı’na taşıdı.

Dünyanın önde gelen havayolu şirketlerine yer hizmetleri sunan Havaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katıldığı törenle önceki gün açılan Ordu-Giresun Havalimanı’nda ilk THY seferini karşılayarak yeni istasyonunda hizmet vermeye başladı. Türkiye’de 26 havalimanına ulaşan, Almanya, Letonya ve Suudi Arabistan’da da toplam sekiz havalimanında çok sayıda havayolu şirketine yer hizmetleri sunan Havaş, Avrupa ve Türkiye’de denizin üzerine inşaa edilen ilk havalimanı olma özelliği taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı’nda THY ve bağlı kuruluşu AnadoluJet uçuşlarında yer hizmetleri sunacak. Havaş ayrıca, Ordu-Giresun Havalimanı’ndan Ordu ve Giresun’a havalimanına ulaşım amacıyla otobüs hizmeti vermeye de başladı. Açılış günü kapsamında, Havaş’ın tüm otobüs seferleri ücretsiz olarak gerçekleştirildi.

Havaş Genel Müdür Vekili Kürşad Koçak, “Havaş olarak, hem Türkiye’de hem de yurt dışında hizmet ağımızı genişleterek sürekli büyüyen bir marka olma hedefiyle faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bunun bir uzantısı olarak, ülkemize kazandırılan Ordu-Giresun Havalimanı’nda açtığımız yeni istasyonumuzla hizmet noktalarımıza bir yenisini daha ekledik. Bu kapsamda, THY ve bağlı markası AnadoluJet’in Ordu-Giresun Havalimanı’na gerçekleştireceği tüm seferlerinde yer hizmetlerini sağlayacağız. THY ile işbirliğimizin hayırlı olmasını dilerim. Havaş olarak ayrıca havalimanına ulaşım hizmetimizi de Ordu-Giresun Havalimanı’na taşıdık. Yeni hizmet noktamızla yolcularımızın şehir merkezlerine konforlu bir şekilde ulaşmalarına imkan sağlayacağız. Yeni istasyonlar ve işbirlikleri ile yurt içi ve yurt dışında büyümeye devam edeceğiz” dedi. 

Türk Hava Yolları’nın, Ordu-Giresun Havalimanı ile Atatürk Havalimanı arasındaki seferleri haftada karşılıklı beş frekans olarak gerçekleştirilecek. AnadoluJet ise Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan haftada karşılıklı dört sefer, Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan da haftada karşılıklı beş sefer düzenleyecek. Boeing 737 ve Airbus A320 tipi uçaklarla gerçekleştirilecek seferlerin haziran itibarıyla günlük olarak düzenlenmesi planlanıyor.



Bu haber toplam 1957 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim