• BIST 9479.47
  • Altın 2503.351
  • Dolar 32.5935
  • Euro 34.7997
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Pegasus ile sörf mevsimi başlıyor

Pegasus ile sörf mevsimi başlıyor
Pegasus Hava Yolları, windsurf sporunun gelişmesine verdiği desteği sürdürüyor.

Pegasus Hava Yolları, Türkiye’nin farklı bölgelerinde windsurf sporunu yaygınlaştırmaya ve windsurf sporuna verdiği kesintisiz destekle rüzgâr aşkına yarışan sporcuların yanında olmaya devam ediyor.

Pegasus ve Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) işbirliği ile gerçekleştirilen ve Türkiye’de yeni sporcuların yetişmesine de katkıda bulunan Pegasus Türkiye Windsurf Ligi ile Pegasus Türkiye Kiteboard Ligi yarışları, 2015 yazına da dinamizm katacak. Bu yıl 5. kez düzenlenen Pegasus Türkiye Windsurf Ligi ve geçtiğimiz yıl Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) iş ortaklığı ile Pegasus’un kurulmasına öncülük ettiği Pegasus Türkiye Kiteboard Ligi yarışları da ikinci yılında heyecan dolu anlara sahne olacak.

Pegasus Hava Yolları, bu yıl ayrıca dünyanın en önemli sportif etkinliklerinden biri olan Profesyonel Windsurf Birliği (PWA) Windsurf Dünya Kupası’nın Türkiye ayağının dokuzuncu kez ana sponsorluğunu üstleniyor. Dünyanın en hızlı sörfçüleri, bu yıl da Pegasus Hava Yolları’nın ev sahipliğinde 17-22 Ağustos tarihleri arasında Türkiye’nin sörf merkezi Alaçatı’da bir araya geliyor.

Pegasus Türkiye Windsurf Ligi ve Pegasus Türkiye Kiteboard Ligi yarışları 15 Mayıs’ta başlıyor!

Pegasus Hava Yolları ve Türkiye Yelken Federasyonu işbirliği ile beşinci yılına giren Pegasus Türkiye Windsurf Ligi’nde bu yıl da Türkiye’nin en iyi ve en iddialı sporcuları mücadele edecek. Lig, İzmir’in Dikili ilçesinde 15 Mayıs’ta gerçekleşecek ilk ayak yarışları ile başlıyor. Geçtiğimiz yıl toplam 116 sporcunun mücadele ettiği lig yarışlarında windsurf kategorisinde erkeklerde Bora Kozanoğlu, bayanlarda Lena Erdil, mastırlarda Özfer Uralp, genç erkeklerde Kaan Kayın, genç bayanlarda Zeynep Dıbırdık sezonu şampiyon olarak tamamlarken, kiteboard kategorisinde erkeklerde Salih Alexander Çakır, bayanlarda Merve Ceylan ilk sırada yer aldı.

Türkiye’nin en başarılı slalom windsurfçülerinin ve en deneyimli kiteboardcularının katılımı ile gerçekleşecek olan 2015 yarışları, her biri üç gün sürecek 4 ayaktan oluşacak. Tüm ayaklar sonunda windsurf alanında Erkek, Kadın, Genç Erkek, Genç Kadın ve Master sınıflarında Türkiye Şampiyonları belirlenecek. Kiteboard yarışları sonunda ise Türkiye’nin Erkek ve Kadın Kiteboard Şampiyonları belli olacak.

Pegasus Türkiye Windsurf Ligi ve Pegasus Türkiye Kiteboard Ligi Takvimi:

1.Ayak Yarışları: 15-17 Mayıs 2015 Dikili/ İzmir

2.Ayak Yarışları: 19-21 Haziran 2015 Datça/ Muğla

3. Ayak Yarışları: 10-12 Temmuz 2015 Urla/ İzmir

Final Yarışları : 4 - 6 Eylül 2015 Alaçatı/ İzmir

Dünyanın en hızlı windsurfçüleri Alaçatı’ya heyecan katmaya devam edecek

Tüm dünyada heyecanla beklenen ve bir ayağı Pegasus Hava Yolları’nın ana sponsorluğu ile Alaçatı’da gerçekleştirilen Pegasus Airlines Profesyonel Windsurf Birliği (PWA) Windsurf Dünya Kupası, bu yıl 17-22 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek. Pegasus’un bu yıl dokuzuncu kez ana sponsor olduğu Pegasus Airlines Profesyonel Windsurf Birliği (PWA) Windsurf Dünya Kupası kapsamında dünyanın dört bir yanından gelecek sporcular Alaçatı’da rüzgar aşkına mücadele edecek. İlk kez 2014 yılında verilmeye başlanan ve kupanın en hızlı kadın ve erkek yarışçısını belirleyecek Pegasus Özel Hız Ödülü de Pegasus Airlines PWA Windsurf Kupası’nın final yarışlarına heyecan katmaya devam edecek.

pegasus_airlines_pwa_kadinlar.jpg

 

Bu haber toplam 2513 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim