• BIST 9524.59
  • Altın 2487.684
  • Dolar 32.5553
  • Euro 34.6917
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Aras Kargo'ya TSE'den 3 yönetim sistemi belgesi

Aras Kargo'ya TSE'den 3 yönetim sistemi belgesi
Aras Kargo, Türk Standartları Enstitüsü'nün (TSE) Çevre Yönetim Sistemi, İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ve Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgelerini aldı.
Aras Kargo'dan yapılan açıklamaya göre, TSE'nin Çevre Yönetim Sistemi ile İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerini almaya hak kazanan ilk Türk kargo şirketi olan Aras Kargo'ya ayrıca Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgesi de verildi.
 
Şirket Genel Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen belge teslim törenine Aras Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Aras, Aras Kargo Genel Müdürü Salim Güneş, TSE Marmara Koordinatörü Mehmet Hüsrev, TSE İstanbul Belgelendirme Müdürü Hakan Deniz, TSE Kimya Laboratuvarları Müdürü Olcay Temel ve Aras Kargo yöneticileri katıldı.
 
Aras Kargo, işletmelerin çevreye verdiği zararın sistematik bir şekilde azaltılması ve mümkünse ortadan kaldırılabilmesi için geliştirilen "ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi" belgesini aldı. Aras Kargo’nun sektöründe ilk kez aldığı bir başka belge ise "TSE İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi" belgesi oldu. TSE bu belgeyle çalışanları olumsuz etkilerden ve iş kazalarından koruyarak güvenli bir ortamda çalışmalarını sağlamayı, iş kazaları ve meslek hastalıkları sebebiyle oluşabilecek iş gücü kayıplarını en aza indirgemeyi amaçlıyor. Aras Kargo ayrıca "ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi" belgesini de aldı.
 
Aras Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Aras, törende yaptığı konuşmada, kalite yönetimi sistemine odaklanarak 2004 yılında "ISO 9001:2000" belgesi ile başladıkları sürdürülebilirlik çalışmalarını 10 yıldır adım adım ileri taşıdıklarını belirtti. Bu çerçevede verimliliği, tüm iş süreçlerinin merkezine aldıklarını ifade eden Aras, "Aralarında müşterilerimiz, çalışanlarımız, ortaklarımız ve tedarikçilerimizin bulunduğu tüm paydaşlarımızla ilişkilerimizin yanı sıra doğaya ve ekonomiye yaklaşımımız hep verimlilik esasına dayanıyor. Aldığımız belgelerle de bu yaklaşımımızı ve 100 yıllık şirket olma hedefimizi desteklemiş olduk" değerlendirmesini yaptı.
 
TSE Marmara Koordinatörü Mehmet Hüsrev ise "Düne kadar hizmeti veren ve hizmeti alan vardı. Şimdi denetleyen, değerlendiren üçüncü taraf olarak bizler varız. Ülkemizin 2023 hedeflerinde yer alan lider ülkeler arasına girebilmesi için lider kuruluşlara, lider şirketlere ihtiyacı var. İnanıyoruz ki Aras Kargo olarak aldığınız bu belgeler küresel güç, küresel marka olma yolunuzda önemli bir adım olacak. Bu anlamda yolunuzun açık olmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı.
 
TSE İstanbul Belgelendirme Müdürü Hakan Deniz de "Aras Kargo’nun TSE ile uzun yıllardır devam eden Kalite yolculuğunun geldiği bu noktada, bir kez daha Aras Kargo markasının TSE markası ile taçlandırılmasından memnuniyet duyuyoruz" diye konuştu.
Bu haber toplam 2407 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim