• BIST 9145.67
  • Altın 2324.19
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9608
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

Krone’den sağlam çözüm: Dry Liner

Krone’den sağlam çözüm: Dry Liner
Krone, Dry Liner modeli ile taşımacılık sektöründeki araçlarda teknolojik donanımın yanı sıra daha fazla yük taşıyabilmek için hafiflik ve sağlamlık taleplerine cevap vermeyi hedefliyor.

Krone’nin özellikle malzemelerin kuru taşınmasını gerektiren durumlar için sektörün hizmetine sunduğu Dry Liner, hafifliği ve sağlamlığı ile farklı sektörlerin ilgisini çekiyor. Ürünlerinde son teknolojiyi kullanan Krone, Yeni nesil Dry Liner kapalı kasa römorklarında hafiflik ve sağlamlığı buluşturarak kullanıcılarına çok yönlü avantajlar sağlıyor. Yeni Krone Dry Liner’da 20 milimetre kalınlığındaki Carbofont yan duvarlar, polikarbondan ve darbeye dayanıklı GRP malzemesinden (glass fibre reinforced plastic-cam elyaf takviyeli plastik) imal ediliyor. Çatı, elektrolitik paslanmaz çelik ile kaplanırken, iç yüzeyler isteğe bağlı olarak yoğuşmaya karşı özel bir malzeme ile donatılabiliyor.

DAHA HAFİF KASA-DAHA YÜKSEK KAPASİTE

Dry Liner’ın Carbofont yan duvarlarında kullanılan polikarbon, kasklardan uçak camlarının yapımına kadar birçok değişik sektörde kullanılıyor. Bu malzemenin deformasyona karşı dirençli olması, 135 dereceye kadar sıcağa dayanması, nem ve rutubete karşı dayanıklı olması ve uzun ömrü öne çıkan özellikler arasında yer alıyor. Dry Liner modeline özgü arka bölüm, özellikle rampada yükleme ve yük boşaltmada zorlanmaya karşı özel diyagonal çerçeve takviyeleri, darbe tamponları ve alt korumaları ile ekstra güvenlik sağlıyor. 30 milimetrelik çok katmanlı su geçirmez zemin 7 bin kilograma kadar forklift yüklerine dayanıklılığı ile DIN EN 12642 CODE XL‘e uyum sağlıyor. Kapalı kasa römorkun sağlamlığının yanı sıra, yeni Dry Liner Carbofont, 7.300 kilogram ağırlığı ile Kontraplak Dry Liner modelinden 380 kilogram, çelik Dry Liner modelinden de 600 kg daha az ağırlığı ile daha fazla yük taşıma imkanına sahip.

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 1839 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim