• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Ford Cargo Mikser Sayısını 20’ye ulaştı

Ford Cargo Mikser Sayısını 20’ye ulaştı
Kocaeli’nde faaliyet gösteren Özyapı Beton, filosundaki Ford Cargo mikser sayısını 20’ye çıkardı.

 

Kocaeli’nde faaliyet gösteren Özyapı Beton, filosundaki Ford Cargo mikser sayısını 20’ye çıkardı. Son partinin teslimatı, Özyapı Beton A.Ş.’nin Körfez ilçesi tesislerinde düzenlenen törenle, Ford Otosan Kamyon Bölge Satış Müdürü Murat Bakış, Ford Yetkili Satıcısı Nazer Otomotiv Satış Şefi Cem Akkaya tarafından Özyapı Beton’un sahibi Özcan Yalçınkaya’ya yapıldı.

Özyapı Beton çalışanlarının da katıldığı törende bir konuşma yapan Özcan Yalçınkaya, yatırımları devam ettikçe tercihlerini Ford Cargo’dan yana kullanacaklarını belirterek şunları söyledi: “Özellikle düşük ilk alım maliyetleri ve yakıt tüketim değerleri tercihimizi Ford Cargo’dan yana kullanmamızı sağladı. Ford Cargo mikserlerde standart olarak sunulan klima ve sessiz çalışan motor, şoför arkadaşlarımızın konforunu önemli derecede yükseltiyor. Şoförlerimiz her sabah işbaşı yaparken, Cargo Mikser kullanmak için birbirleriyle yarışıyor.”

Ford Otosan Kamyon Bölge Satış Müdürü Murat Bakış da törende bir konuşma yaptı. Bakış, rekabetin çok yoğun olduğu hazır beton sektöründe firmaların ayakta kalabilmek için doğru tercih ve doğru yatırım yapması gerektiğini belirterek, “Yeni nesil inşaat serisi Ford Cargo mikserler, sahip oldukları güçlü ve ekonomik motor, dayanıklı şasi ve düşük ilk alım-işletme maliyetleri ile sektörde doğru tercih olmaya devam edecektir” dedi.

Ford Sürüş Akademisi ile hazır beton firmalarına özel sürüş eğitimi

Ford Otosan, 2011 yılında başlattığı; bilinçli sürücüler yetiştirerek yakıt ekonomisi ve sürüş güvenliği sağlamayı, araçları uzun ömürlü kılmayı ve çevreye zarar veren CO2 salımını azaltmayı hedefleyen Ford Sürüş Akademisi’nde hazır beton firmalarına özel eğitim vermeye devam ediyor.

Hazır beton araçlarında ağırlık merkezinin yüksek olması nedeniyle yaşanabilecek kazaları doğru sürüş teknikleriyle en aza indirmeyi hedefleyen Ford Sürüş Akademisi, eksikler ve doğru refleks edinimi, teorik ve pratik uygulama eğitimleri vererek, sürücülere güvenli sürüş tekniklerini öğretiyor.

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 1544 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim