• BIST 9693.46
  • Altın 2495.355
  • Dolar 32.3811
  • Euro 34.6983
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Meiller yenilikçi sistemlerini tanıtıyor

Meiller yenilikçi sistemlerini tanıtıyor
Avrupa’nın en önemli ticari taşıt fuarları arasında gösterilen IAA 2012, Meiller’in yenilikçi sistemlerine ev sahipliği yapacak.

 

Avrupa’nın en önemli ticari taşıt fuarları arasında gösterilen IAA 2012, Meiller’in yenilikçi sistemlerine ev sahipliği yapacak. Güvenlik teknolojisinde bir kilometre taşı olan yük boşaltma kontrol ünitesinden, branda sistemine kadar bir dizi yenilikçi sistem Meiller standında yerini alacak.

 

Meiller, iki yılda bir gerçekleşen ve karayolu taşımacılığı sektöründe kullanılan kara taşıtlarının vitrini haline gelen IAA 2012 Fuarı’nda tanıtacağı yenilikçi sistemleri ile sektöründeki önce rolünü sergileyecek.

 

Meiller, IAA Fuarında açık havada 5, inovasyon platformunda 4, fuar içindeki standında 5 modelini sergileyecek. Meiller teknolojilerinin yakından tanıtılacağı standında ziyaretçiler yarım boru tipi kamyon üzeri damper, üç yöne devrilebilir damper, hidrolik sistemleri, çift kollu atık taşıyıcı, kancalı atık taşıyıcı gibi tüm ürün gamını yakından tanıma fırsatı bulabilecekler. Ayrıca, önceki modeline kıyasla daha  hafif yapısıyla yakıt ekonomisi ve daha fazla faydalı yük taşıma olanağı sağlayan yeni hafifletilmiş tip yarı römork da ziyaretçilerin beğenilerine sunulacak.

 

Fuar alanındaki yaklaşık bin metrekarelik standında satışlarının yüzde 70’ini gerçekleştirdiği inşaat sektörüne yönelik ürünlerinin yanı sıra, güvenlik teknolojisinde  kilometre taşı olan Meiller branda sistemleri, ISAR kontrol ünitesi (Yük Boşaltma), ekonomik bir seçenek olarak kısa tip yarı römork damperi ile faydalı yük avantajı sunduğu alüminyum yan duvarlı üç yöne devrilebilir damperleri yer alacak.

 

Meiller için büyük önem taşıyan IAA Fuarında, sektörünün önde gelen ağır ticari araç üreticileri ile geliştirdiği projeler sonucu üretilen üstyapı ürünleri de farklı markalardaki araçlar üzerinde yerini alacak.

 

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 1039 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim