• BIST 9467.22
  • Altın 2493.938
  • Dolar 32.5949
  • Euro 34.7884
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

Allison tam otomatik şanzımanı tercih ediyor

Allison tam otomatik şanzımanı tercih ediyor
Allison, Singapur’un kalabalık yollarında Tong Tar Taşımacılık Hizmetleri’ne verimlilik ve güvenliği arttırmasında yardımcı oluyor.

 

 

Singapur’un 44 yıllık geçmişe sahip en büyük şehiriçi toplu taşıma operatörlerinden biri olan Tong Tar Taşımacılık, Allison tam otomatik şanzıman ile donatılmış ilk otobüslerini teslim alarak operasyonlarında önemli bir değişiklik yaptı.
 
Tong Tar Taşımacılık, Çinli otobüs üreticisi Zhong Tong’tan 2011’in Nisan ayında, ilk Allison otomatik şanzıman donanımlı otobüsünü satın aldığı günden bu yana filosuna 13 adet Allison şanzımanlı otobüs daha ekledi. Başlangıçta tam otomatik şanzımanın avantajlarından çok haberdar olmayan Tong Tar, şu anda yatırımlarını Allison şanzıman ile devam ettiriyor.
 
Otomatik şanzıman teknolojisi ve elektronik alandaki son gelişmeler ile tercihini Allison donanımlı otobüslerden yana kullanan Tong Tar, yakıt verimliliği ve vites değişikliği kontrolü sayesinde filosunu Allison ile güçlendiriyor. Güney Doğu Asya ve Okyanusya, Allison Transmission Ticari Müdürü Gek Heng Tan konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Allison rakipsiz kalitesi, güvenilirliği, dayanıklılığı ve mesleki değerleri ile sektörün tüm lider müşterileri tarafından destekleniyor. Bu da bizim başarımızın anahtarı oluyor. Tong Tar’a teslim edilen otobüslerde Allison şanzıman faydaları ve özellikleri tekrar vitrine çıkıyor: Kolay manevra kabiliyeti, yakıt verimliliği, çevre dostu olması, güvenlik ve konforlu sürüş avantajlarıyla Tong Tar da Allison şanzımanları tercih ediyor” dedi.
 
Tong Tar Taşımacılık Genel Müdürü Philip Peh ise Allison donanımlı otobüslerin performanslarından çok memnun olduklarını  ve  filo sürücülerinden de olumlu tepkiler aldıklarını belirtiyor. Peh  “Sürücülerimiz, Allison tam otomatik şanzımandan çok memnunlar. Özellikle Singapur’un sıkışık trafiğinde,  Allison donanımlı otobüsler ile sürüşün manüel otobüslere göre çok daha az stresli ve daha rahat olduğunu söylüyorlar. Bunun yanı sıra sürücüler, Allison tam otomatik şanzımanlı otobüsleri kullandıklarından beri kendilerini daha fazla kontrollü hissettiklerini dile getiriyorlar” dedi.
 
Peh açıklamasında; “Allison şanzımanların güvenilirliği gerçekten mükemmel. Henüz yakıt tüketimi konusunda tam bir karşılaştırma yapamasak da manüel şanzımanlarımızdan daha  fazla yakıt tüketimi olmadığından eminiz. Allison şanzıman donanımlı otobüs deneyimimizin bir sonucu olarak tüm filomuzu otomatik şanzıman ile donatacağız” dedi.
 
Tong Tar Taşımacılık Hizmetleri
 
1968’den beri faaliyet gösteren Tong Tar Taşımacılık Hizmetleri, öncelikli olarak ada çevresindeki şehir devletinde işçilere, sözleşmeli hükümet çalışanlarına ve  öğrencilere hizmet vermektedir. Otobüs firması şu anda Izuzu, Toyota, Scania ve Mercedes otobüs gibi Zhong Tong’tan gelen son eklemeler de dahil olmak üzere 80’den fazla araca sahip filosu ile taşımacılık hizmeti gerçekleştirmektedir.
 
49 kişiye kadar oturma kapasitesi bulunan otobüsleri işleten Tong Tar, filosundaki otobüsleri 15 yaşına kadar kullanma politikasına sahiptir. Bu süre boyunca, otobüsler ada etrafında yılda 80.000 km ya da otobüs filosu ömrü boyunca 1.2 milyon km yol yapmaktadır.
 
Allison Transmission, A.Ş. hakkında
 
Allison Transmission, orta ve ağır ticari araçlar, Amerika Ordusu orta ve ağır askeri araçlar için dünyanın en büyük tam otomatik şanzıman üreticisi ve transit otobüsler için hibrid sevk sistemleri sağlayıcısıdır. Allison şanzımanları, uzun yol kamyonları (dağıtım, atık, inşaat, itfaiye ve ambulans), otobüsler (çoğunlukla okul otobüsleri ve transit), karavanlar, uzun yol harici araçlar ve ekipman (çoğunlukla enerji ve madencilik) ve askeri araçlar (tekerlekli ve tırtıklı) gibi farklı alanlarla kullanılmaktadır. 1915’te kurulan Allison’ın Genel Müdürlüğü Indianapolis, Indiana, A.B.D.’dedir ve yaklaşık 2,800 çalışanı bulunmaktadır.
 
Çin, Hollanda, Brezilya, Hindistan ve Macaristan’da üretim tesisleri ve müşteri modifikasyon merkezi yer almaktadır. Kuzey Amerika, Avrupa, Asya, Avusturalya, Güney Amerika ve Afrika’da müşterilere hizmet veren Bölgesel Genel Müdürlükleri faaliyet göstermektedir. Allison dünya çapında 1,500 bağımsız distribütör ve bayi lokasyonuna sahiptir. Allison hakkında daha fazla bilgi, www.allisontransmission.com’dan edinilebilir. 
 
Bu basın bülteninde geleceğe yönelik beyanlar bulunabilir. Geçmişle ilgili gerçekler dışındaki beyanlar, geleceğe yönelik beyanlardır.  Bazı durumlarda, geleceğe yönelik beyanları; "labilir," "lacak," "meli," "beklemek," "planlar," "proje," "beklemek," "inanmak," "tahmin etmek," "öngörmek," “niyetlenmek,” “önceden tahmin etmek,” “olabilir,” "olası," "devam" gibi terminoloji veya bu terimlerin olumsuz veya benzerleriyle anlayabilirsiniz. Geleceğe yönelik beyanlar gelecekteki performansı garantilemez ve bilinen veya bilinmeyen riskleri içerebilir.  Gerçek sonuçların geleceğe yönelik beyanların yapıldığı zamandan farklı olmasına neden olan etkenler aşağıdakileri içerir ve onlarla sınırlı değildir: önemli borçlanma risklerimiz, genel ekonomik ve sektör koşulları, rakiplerimizin hareketlerinin ters etkileri; teknoloji, pazardaki yenilikler ve müşteri ihtiyaçlarındaki değişikliklere bağlı olarak hedeflerimize ulaşmak için hazırlıklarımızın tamamlanması; tam otomatik şanzımanların benimsenmesini arttırmak için Kuzey Amerika dışındaki pazarlarda başarısız olunması; yeni modellerin piyasaya sunulmasının gecikmesi, kampanyaların durdurulması ve/veya artan garanti maliyetleri ve gelecekteki satışların azalmasına neden olacak ürünlerimizde hataların bulunması; önemli müşterilerimizden birinin kaybı veya konsolidasyonu; grevler, iş durdurma veya iş uyuşmazlıkları. 
 
Bu tür geleceğe yönelik beyanların makul tahminlere dayandığına inanmamıza rağmen, beklentilere ulaşılacağı ve sapmanın gerçekleşmeyeceği konusunda garanti veremeyiz. Tüm bilgiler bu basın bülteninin tarihi esaslıdır ve hiçbir geleceğe yönelik beyanı gerçek sonuç veya beklentilere uydurmak için güncelleme yükümlülüğü altına girmiyoruz. 
 
www.UlasimOnline.Com

 

Bu haber toplam 1581 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim