• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Stralis Hi-Way, 2013 yılının kamyonu seçildi

Stralis Hi-Way, 2013 yılının kamyonu seçildi
Yeni Stralis Hi-Way “2013 yılının kamyonu” seçilerek Avrupa’nın en önde gelen ticari araç fuarı olan Hanover fuarında dün akşam bu konuda verilen en önemli uluslararası ödülü almıştır..

Iveco’nun ağır-görev kamyonu yeni STRALIS Hi-Way Avrupa’nın önde gelen 25 ticari araç yayın organından oluşan jurinin oyları ile “2013 Uluslararası Yılın Kamyonu” ödülünü aldı. Juri üyelerine göre yeni Stralis Hi-Way uzun yol taşımacılığında yakıt ekonomisi, güvenlik, kullanım, konfor ve çevrecilik konularında en büyük katkıyı gerçekleştiriyor.

Bu önemli ödül Avrupa’nın en önemli ticari araç fuarı olan 64. Uluslararası Hanover fuarının dün akşam düzenlenen galasında takdim edildi.

Ödülü alan Iveco CEO’su Alfredo Altavilla şunları söyledi; ”Bu ödülü almaktan gurur duyuyoruz. Yeni Stralis müşteri için ekonomi, verimlilik, kalite ve müşteriye sağlanan değer açısından yeni standardlar sunmaktadır. Bu ürün Iveco’nun müşterilerimize yakın olmak, mükemmel ürünler sunmak konularındaki yeni stratejisinin bir göstergesidir.

Yeni STRALIS Hi-Way; özetle sunulan yenilikler

Yeni Stralis’in önemli özellikleri Toplam Kullanım Maliyetinde(TOM) sağlanan önemli azalma  ve HI-eSCR katalitik konvektör sisteminin kullanılmasıdır.

Yeni Stralis uluslararası bir misyonda yıllık 130,000km hesabı ile 4 yıllık bir kullanımda bir çok entegre sistem yardımı ile, filo yönetimi ve ekonomik sürüş için kullanıcı eğitimi ile sağlanan fayda ile beraber toplam kullanım maliyetini %4 oranında düşürmektedir.

Yeni Stralis’de mükemmel performans ve düşük yakıt tüketimi sağlayan Cursor FPT motor bulunmaktadır. FPT(Fiat Power Train) tarafından tasarlanan ve üretilen eşsiz Yüksek Verimli SCR(Hi-eSCR) sayesinde yeni STRALIS   Euro 6 emisyon normlarını EGR kullanmadan karşılayan pazardaki tek ürün olma özelliğine sahiptir. FPT’nin yüksek verimli SCR sistemi nitrojen oksid seviyesini %95 oranında azaltmaktadır. FPT’nin eşsiz teknolojisi sayesinde yakıt tüketimi artıtılmadan nitrojen oksid seviyesi düşürülmektedir.

Yeni Stralis’in ayrıca şoföre kabini de yenilenmiştir. Bayiler ve müşterilerden gelen geri bildirimler değerlendirilerek kabin ergonomisi ve konforu geliştirilmiştir. Kabinin dış tasarımında yapılan değişiklikler ile kazanılan aeordinami sayesinde yakıt tüketiminde azalma sağlanmıştır. Ayrıca ön ızgara tampon ve deflektörler yeniden tasarlanmıştır. 

 ISTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 2336 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim