• BIST 9049.36
  • Altın 2294.737
  • Dolar 32.3124
  • Euro 35.0799
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Avrupa otobüs satışlarını %40 artırmayı hedefliyor

Avrupa otobüs satışlarını %40 artırmayı hedefliyor
Otokar, Almanya Hannover’de düzenlenen IAA 2012 Fuarı’na 7 otobüsü ile katılıyor. 5 metreden 12 metreye kadar olan turizm, şehiriçi ve kısa mesafe taşımacılığı özel olarak geliştirilen otobüslerini IAA’da sergileyen Otokar, fuarda ayrıca üç yeni aracını d

 

Otokar, Almanya Hannover’de düzenlenen IAA 2012 Fuarı’na 7 otobüsü ile katılıyor. 5 metreden 12 metreye kadar olan turizm, şehiriçi ve kısa mesafe taşımacılığı özel olarak geliştirilen otobüslerini IAA’da sergileyen Otokar, fuarda ayrıca üç yeni aracını da tanıtıyor.
 
Bir Koç Topluluğu şirketi olan Otokar, 20-27 Eylül tarihleri arasında Almanya Hannover’de bu yıl 6.sı düzenlenen IAA Fuarı’na 5 metreden 12 metreye uzanan ürün gamında yer alan yedi otobüsü ile katılıyor. Ziyaretçilerin turizm, şehiriçi ve kısa mesafe taşımacılığı için özel olarak geliştirilen Otokar araçlarını inceleme fırsatı bulacağı fuarda ayrıca üç yeni model otobüs de ilk kez sergileniyor.
 
IAA Fuarı’nda yer alan Otokar standında şirketin çok yakın zamanda kazandığı toplam 350 adetlik İstanbul Belediyesi ve İzmir Belediyesi ihalelerine konu olan ödüllü KENT otobüsü dikkat çekiyor. Halihazırda Macaristan, Polonya gibi ülkelerde de kullanılan KENT otobüsleri ile Otokar, önümüzdeki yıl sadece Türkiye’de değil, Avrupa’da da iddialı olma hedefi taşıyor.
 
Otokar IAA 2012’de üç yeni aracını ziyaretçilerin beğenisine sunuyor...
 
Yedi otobüs ile İAA’ya katılan Otokar, fuarda üç yeni model aracını da sergiliyor. Otokar, Doruk otobüslerinin Avrupa’da banliyö, şehir merkezi arası transferi için geliştirilen alçak giriş tabanlı ve engelli taşımacılığına uygun versiyonunu VECTIO U LE ismi ile IAA’da tanıtıyor. Otokar’ın ikinci yeni aracı ise Avrupa’da önümüzdeki yıl standart olması beklenen Euro 6 regülasyonuna uygun motorla donatılmış şehiriçi taşımacılığına uygun DORUK otobüsü. Fuarda ayrıca yüksek yolcu ve bagaj kapasitesi ile turizm taşımacılığı için geliştirilen 8,4 metrelik SULTAN Mega otobüsü NAVIGO T ismi ile ilk kez Avrupalı otobüsçülerle buluşuyor.
 
Otokar Avrupa büyümesini sürdürüyor...
 
Otokar, geçtiğimiz yıl kurulan Otokar Avrupa şirketi ile büyük otobüs pazarlarında 2016’ya kadar yüzde 5 pazar payı elde etmeyi, 10 metre altında en büyük oyuncu olmayı ve Avrupa pazarındaki 2012 yılı toplam satışlarını yüzde 40 artırmayı hedefliyor.  
 
Otokar, fuarın yapıldığı Almanya’da beş bayisi ve sekiz servis noktası ile hizmet veriyor. Otokar, Almanya’da satışlarını artırarak ve müşteri hizmetleri ağını genişleterek hizmet kalitesini yükseltmeyi amaçlıyor. 
 
www.UlasimOnline.Com
Bu haber toplam 1696 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim