• BIST 9090.76
  • Altın 2323.472
  • Dolar 32.3694
  • Euro 34.9717
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Isuzu, IAA Ticari Araçlar Fuarı’nda tanıtılıyor

Isuzu, IAA Ticari Araçlar Fuarı’nda tanıtılıyor
Türkiye’nin küçük otobüs ihracat lideri Anadolu Isuzu, 20-27 Eylül tarihleri arasında Hannover’de gerçekleştirilen 64. IAA Ticari Araçlar Fuarı’nda ziyaretçilerini 11’inci salondaki 49 no’lu standında ağırlıyor.

Ağırlıklı olarak AB ülkeleri olmak üzere toplam 27 ülkeye ihracat yapan ve bu ülkelerde toplam 110 noktada servis hizmeti sunan Anadolu Isuzu, sınıfının en geniş, en uzun ve en yüksek yolcu kapasitesine sahip otobüsü Citibus’u Avrupa’da ilk kez IAA fuarında sergiliyor.

Yeni Citibus ile daha iyi yol tutuş, daha az yakıt tüketimi

IAA Fuar standında sergilenen Euro 5 emisyon standartlarına uygun Citibus’un, 204 beygir motor gücüne ve otomatik şanzımana sahip olduğu belirtilirken, ayrıca yere sürekli aynı açıyla basan lastikleri sayesinde daha iyi yol tutup, daha az yakıt tükettiğinden de bahsedildi. Bunun yanı sıra aracın kapıları, geniş koridorları ve koltuk yerleşimi otobüs içinde rahat hareket edilmesini sağlarken, engelli yolcular, yaşlılar ve bebek arabasıyla seyahat edenler için orta kapıda yer alan özel olarak tasarlanmış rampasıyla da rahat bir ulaşım sağladığı da belirtildi. Citibus’un ön ve orta kapılarındaki basamaksız, düşük girişler, yolculara rahat inip-binme kolaylığının yanı sıra sirkülasyonu hızlandırarak, otobüslerin zamanında ve etkin olarak hizmet vermesini sağladığı ifade edildi.

Ön ve arka disk frene sahip olan Citibus’da retarder, motor odası yangın sensörü, park sensörü, iç kamera sistemi ve dolaylı görüş kamerası, ön ısıtıcı ve ilave ısıtıcının opsiyonel olarak bulunduğu belirtilirken, Ledli iç aydınlatma ve dijital bilgi ekranı Citibus’u farklılaştıran detaylar olarak öne çıkıyor.

 

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com
 

Bu haber toplam 1900 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim