• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

İstanbul’daki 16’ncı istasyonunu hizmete açtı!

İstanbul’daki 16’ncı istasyonunu hizmete açtı!
Tuzla Aydınlı’da hizmete başlayan muayene istasyonuyla TÜVTURK’ün Türkiye genelindeki araç muayene istasyonu sayısı 269’a yükseldi.
4 kanalı bulunan Tuzla İstasyonu, tüm araç türlerine hizmet verecek. T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı denetiminde Türkiye’de periyodik araç muayene hizmeti vermeye yetkili tek kuruluş olan TÜVTURK, en yeni istasyonunu İstanbul Tuzla’da faaliyete açtı. Aydınlı Mahallesi’nde açılan Tuzla Araç Muayene İstasyonu ile, TÜVTURK’ün İstanbul’daki hizmet noktası sayısı da 16’ya yükseldi.
 
Araç sahiplerinin, muayenenin tüm sürecini izleyebildikleri özel bekleme salonunun da bulunduğu Tuzla İstasyonu’nda her türlü aracın muayenesi yapılabiliyor. TÜVTURK’ün müşteri hizmetleri kalitesini yükseltmek için araç sahiplerinden gelen öneri ve şikâyetleri dikkatle izlediklerini söyleyen TÜVTURK Genel Müdürü Kemal Ören,  Tuzla İstasyonu’nun da bunun bir göstergesi olduğunu ifade etti. “İstanbul’un bu bölgesinde, ağır vasıtalar ve ticari araçlar çoğunlukta. Muayene istasyonumuzun da bu tür vasıtaların ulaşımı için kolay bir yerde olmasına önem verdik” diye konuşan Ören, “ Araç sahiplerinin, muayene hizmetini daha hızlı ve kolay almaları için çalışmalarımıza devam ediyoruz. 
 
Motosiklet kullanıcılarının muayenelerini kolayca yapmaları için İstanbul Kızıltoprak ve Maslak’ta sadece motosikletlere hizmet veren muayene istasyonlarını yakın bir tarihte faaliyete geçirmiştik, şimdi ise müşteri ihtiyaçlarını gözeten yeni bir tasarımla inşa edilen Tuzla istasyonunu da hizmete almaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Müşteri memnuniyeti için çalışmalarımız devam edecek…” dedi. İstasyonun açılışına TÜVTURK Genel Müdürü Kemal Ören’in yanısıra TÜVTURK Yönetim Kurulu Üyesi ve TÜV SÜD İcra Kurulu Üyesi Horst Schneider ile TÜVTURK İstanbul Direktörü Can Şiram katıldı.
 
TOPLAM 269 İSTASYONDA 563 KANAL
 
4 kanalda hizmet veren Tuzla İstasyonu ile TÜVTURK’ün, ülke genelindeki toplam araç muayenesi istasyonu sayısı 73’ü gezici ve 2’si motosiklet ve 194’ü sabit olmak olmak üzere 269’a ulaştı. Toplam kanal sayısı ise 565 oldu.  Araç sahipleri, Tuzla İstasyonu için www.tuvturk.com.tr internet sitesinden veya TÜVTURK çağrı merkezinden randevu alabiliyor.
 
www.UlasimOnline.Com
Bu haber toplam 1100 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim