• BIST 9079.97
  • Altın 2322.937
  • Dolar 32.3951
  • Euro 34.9128
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Borusan Lojistik,araç filosunu HAMA ile genişletti

Borusan Lojistik,araç filosunu HAMA ile genişletti
Faaliyetlerini geliştirmek doğrultusunda araç filosunu genişleten Borusan Lojistik, HAMA Oto Kiralama A.Ş. ile işbirliği yapmayı tercih etti. Borusan Lojistik, 29 Axor ve 25 treyler kiraladı.
Borusan Lojistik, HAMA Oto Kiralama A.Ş.’den kiraladığı araçlar ile araç filosunu genişletti. Şirketin HAMA’dan kiraladığı araçlar 29 adet PowerShift otomatik şanzımanlı Euro 5 Mercedes Benz Axor 1840 LS ile 17 adedi açık sal tipi 8 adedi kayar perdeli toplam 25 adet KOLUMAN marka treyler oldu. Faaliyetlerini geliştirmek doğrultusunda filosunu genişletmeye yönelik yatırım yapan Borusan Lojistik, bu kapsamda Türkiye’nin en büyük profesyonel ticari araç kiralama şirketi HAMA’yla işbirliği yaptı.
 
Konu ile ilgili Borusan Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Serdar Erçal şunları söyledi:
 
“Borusan Lojistik olarak müşterilerimize en kaliteli lojistik hizmetlerini sunmaya odaklanıyoruz. Bu kalite anlayışımızı araç filomuza da yansıtıyoruz. HAMA’dan kiraladığımız araçların da faaliyetlerimize değer katacağını düşünüyoruz. Servis ve bakım gibi konularda da HAMA’ya güveniyor, işbirliğimizin her iki taraf için de başarılı bir deneyim olacağına inanıyoruz.”
 
Hama Oto Kiralama A.Ş.’nin Genel Müdürü Kenan Çetin ise Borusan Lojistik’in kendileri için çok önemli bir iş ortağı olduğunu, bu ilk projeye yenilerinin yakın zamanda ekleneceğini belirtti. Bu verimli iş ortaklığının daha uzun yıllar gelişerek devam edeceğini ümit ettiğini vurgulayan Çetin şöyle konuştu:
 
“Firmalara hiçbir öz kaynak kullanmadan yatırım imkânı sağlayan Hama Oto Kiralama A.Ş.’nin filosunda çekici ve treyler olmak üzere toplam 500’ün üzerinde araç bulunmaktadır.  Bu araçların servis, bakım, onarım, sigorta ve vergi giderleri Hama tarafından karşılanarak kiracı firma tüm bu süreçlerden muaf tutulmaktadır. Bu sayede müşterilerimiz gerek operasyonel anlamda, gerek mali anlamda asli işleri olan taşımacılık işine daha iyi odaklanabilmektedir. Türkiye’de Borusan Lojistik gibi vizyon sahibi firmaların olması Türk Taşımacılık sektörü açısından büyük bir şanstır. Birçok nakliye firması yeterince uzmanlaşmamış ve maliyetlerine gerektiği şekilde hâkim değildir. Bu yüzden satın alma ile kiralama arasında bir karşılaştırma yaparken çoğu zaman yanlış metotlar uygulamakta ve görünmeyen birçok gideri hesaba katmamaktadırlar. Oysa kiralanan bir araçta tüm bu detaylar hesaba katılmıştır ve kiracıyı kötü sürprizler beklemez.”
 
Teslimatı yapılan araçlar 36 ay boyunca Borusan Lojistik’in L1 belgesinde “sözleşmeli taşıt”  olarak kayıtlı kalacaklar.
 
www.UlasimOnline.Com
Bu haber toplam 2874 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim