• BIST 9079.97
  • Altın 2324.15
  • Dolar 32.3591
  • Euro 34.9446
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

2. el otobüs şenliği Ankara'da yapıldı

2. el otobüs şenliği Ankara'da yapıldı
Ankara'da üçüncüsü gerçekleştirilen "MAN TopUsed 2. El Otobüs Şenliği" 6 Ekim Cumartesi günü bireysel otobüsçü ve çok sayıda sektör yatırımcısını bir araya getirdi.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Satış ve Pazarlama Direktörü Eren Gündüz ve 2. El Satış Müdürü Cüneyt Ergün'ün ev sahipliğinde gerçekleşen “MAN İkinci El Şenliği”ne, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. ve MAN Finance yöneticileri ile çok sayıda sektör yatırımcısı katıldı. Şenliğe gösterilen yoğun ilginin kendilerini mutlu ettiğini belirten MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Satış ve Pazarlama Direktörü Eren Gündüz, ikinci el araçların kurumsal bir anlayış ve büyük titizlikle yatırımcıya teslim edildiğini söyledi.

2. el araç yatırımı konusunda sektöre büyük destek verdiklerini belirten Eren Gündüz, “2. el araç yatırımcısının sektörde yaşadığı sorunları çok iyi biliyoruz. İkinci el araçların kurumsal bir anlayışla yatırımcıya teslim edilmesi çok önemli.  Yeni araç satın alır gibi, her zaman karşınızda alanında deneyimli ve profesyonel uzmanların bulunması gerekiyor. Burada sergilediğimiz MAN, NEOPLAN ve diğer marka 2. el araçlarımız, bu konudaki kurumsallığımızın da bir göstergesidir. 2. el araç yatırımı hedefleyen yatırımcıları güvenilir ve kurumsal bir firma ile ticaret yapmanın avantajlarından faydalanmak üzere burada görmekten büyük mutluluk duyuyorum“ dedi.

2. el araç konusunda MAN’ın kurumsal bir anlayışla sektöre öncülük ettiğini belirten MAN Finance Satış ve Pazarlama Müdürü Mehmet Kılıç ise, “MAN Finance olarak, her zaman en uygun koşullarda yatırımcılarımıza destek veriyoruz. Bu anlayışla ikinci el araç satışında da müşterilerimize olan desteğimizi sürdüreceğiz. Müşterilerimiz uygun finans avantajlarımızla ikinci el araçlarımıza çok kolay sahip olabilecekler” dedi.

2. El Satış Müdürü Cüneyt Ergün de “Sektörün yoğun talebi üzerine düzenlediğimiz MAN TopUsed 2. El Otobüs Şenliği‘nde katılımcılar, temizliği ve bakımları ile dikkat çeken araçları test etme fırsatı buldu. En iyi 2. eller sloganıyla yola çıktık ve şenliğimizin üçüncüsünü Ankara’da fabrika sahamızda gerçekleştirdik. Bundan sonra da şenliğimizi yılda iki kez olmak üzere düzenlemeye devam edeceğiz. Ayrıca müşterilerimiz web sayfamız topused.org‘tan da bizleri takip edebilirler“ dedi.

Şenlikte Türkiye’nin ilk 2+1 koltuklu NEOPLAN Starliner otobüsü de sergilendi. Ziyaretçilerin yoğun ilgisini çeken VIP sınıfı otobüs yolculara en rahat ve konforlu seyahati sunuyor.

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 2269 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim