• BIST 9079.97
  • Altın 2318.654
  • Dolar 32.35
  • Euro 34.9565
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Türkiye yolları Volvo'ya emanet

Türkiye yolları Volvo'ya emanet
Yol yapım ve bakım hizmetleri için makina parkına 17 adetlik greyder paketi ekleyen Türkiye Cumhuriyeti Karayolları (TCK) bu büyük alım için tercihini yaptı.

 

Türkiye'nin her yerinde daha iyi yolları, yakıtta daha tasarruflu iş makinalarıyla yapmayı hedefleyen Karayolları, Volvo G930 Motor Greyderleri makina parkına ekledi.
 
Hafriyatta, yol inşaatında, kar temizlemede, zemin yarmada, kazma işlerinde, kar küremede ve çekme işlerinde çok yönlülüğü ile sınıfında lider olan Volvo Motor Greyderler, Karayolları'nın da tercihi oldu. Yol yapım ve bakım hizmetleri için makina parkına 17 adet Volvo G930 Motor Greyder ekleyen Karayolları artık Türkiye'nin her yerinde daha iyi yollar yapacak. Yeni alımı ile Volvo greyder sayısını 160’a çıkartan TCK, Volvo motorlu Volvo greyderler sayesinde yakıt tüketiminde önemli bir azalma ile ülke ekonomisine de katkı sunacak.
 
Türkiye'de ASC Türk satış ve satış sonrası hizmetler garantisi altında olan Volvo Motor Greyderler bir greyderden beklenilenden çok daha fazlasını sunuyor. Yüksek performans, üstün verimlilik ve düşük yakıt tüketimi ile rakiplerine fark atan Volvo Greyder kullanıcıları tamamen mükemmelleştirilmiş 8 ileri / 4 geri vitesli tam güç değişimli Volvo tasarımlı HTE840 şanzıman ile optimum verimliliği parmaklarının ucunda hissediyor.
 
Volvo ROPS/FOPS Care Cab, delüks süspansiyonlu koltuk, yatan direksiyon ve engelsiz görüş alanı, daha az yorulma, daha fazla konfor ve güvenlik sunan Volvo motor greyderlerde; çift dişli, doğrudan tahrikli dairesel dönüş sistemi tam yük altında hareket ederken greyder tablasını maksimum güçte tutmayı veya yavaşça döndürmeyi sağlıyor. Kumanda elemanları seçimi tüm deneyim seviyelerinde çalışmayı kolaylaştırıyor. Volvo motor greyderler ayrıca az bakım ve tüm komponentlere kolay servis erişimi için eşsiz ve kolay kaldırılabilen arka kaputa sahip.
 
Volvo'nun üstün özellikli hizmetleri MATRIS ve CareTrack ile sürekli takip edilecek olan greyderlerin performansı da artacak. Karayolları yetkilileri MATRIS ile makinaların ve operatörlerin performansını grafikler ile takip edebilecekler. Volvo'ya özgü MATRIS programı ile Volvo ekskavatörler, lastik tekerlekli yükleyiciler, belden kırma kaya kamyonları ve greyderlerde tüm bilgiler makinaya bağlanan bir bilgisayar ile görülebiliyor. MATRIS ile makina kullanımı, yakıt tüketimi, elektronik ünite bilgileri, motor sıcaklık bilgileri, yağ ve su seviyeleri gibi bilgiler raporlar halinde alınabiliyor.
 
Ayrıca yine Volvo'ya özgü Care Track ile, en az yakıtla en fazla işi üreten Volvo greyderlerin yakıt sarfiyatı bilgisi, makinanın nerede olduğunu, performansı, bakım periyotları takip edilebilecek. Makinalardaki bilgisayara direkt bağlanarak makinanın mevcut durumu hakkında bilgi veren CareTrack ile servis zamanı ile ilgili hatırlatmalar, hata kodları, alarmlar cep telefonuna SMS olarak veya bilgisayara e-posta olarak gelir. 
 
www.UlasimOnline.Com
Bu haber toplam 1787 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim