• BIST 9079.97
  • Altın 2324.114
  • Dolar 32.3616
  • Euro 34.9438
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 12 °C

Doğuş Otomotiv eğitimler düzenliyor

Doğuş Otomotiv eğitimler düzenliyor
Doğuş Otomotiv, 2 - 11 Kasım arasında düzenlenen İstanbul Autoshow Fuarı’nda, Trafik Hayattır platformu kapsamında trafik güvenliğine ilişkin eğitimler düzenliyor.

 

Doğuş Otomotiv, İstanbul Autoshow Otomobil Fuarı’nda yeni model araçları sergilemenin yanında, trafik güvenliğine yönelik eğitimler düzenliyor. Türkiye’nin en önemli kurumsal sorumluluk platformlarından biri olan Trafik Hayattır’ın da yer aldığı fuarda, trafikte ilk yardım ve güvenli sürüş tekniklerine ilişkin eğitimler veriliyor. Trafik güvenliği eğitimleri, Tüyap Beylerbeyi Salonu’nda alanında uzman eğitimciler tarafından anlatılıyor. Trafikte İlk Yardım Yaklaşımı Bilinçlendirme eğitimi 7 ve 10 Kasım tarihlerinde saat 13:30’da ve Trafikte Güvenli Sürüş Teknikleri teorik eğitimi ise saat 15:30’da düzenlenecek. Eğitime katılan kişilere ise otomobil tutkularını sevdikleriyle paylaşabilmeleri için 2 adet Autoshow bileti hediye edilecek. Ayrıca 12’nci salonda özel olarak tasarlanan Trafik Hayattır bölümünde, çocuklar oyunlar eşliğinde trafik güvenliği konusunda da bilinçlendirilecek.  
 
Basın mensupları ve otomotiv tutkunlarına özel mini site
 
Doğuş Otomotiv’in bu yıl fuar için gerçekleştirdiği bir diğer yenilik ise, Autoshow için özel hazırlanan mini site oldu. 1 Kasım 2012 tarihinde Autoshow’un başlaması ile birlikte aktif olan site kapsamında Doğuş Otomotiv markalarının yeniliklerine yer veriliyor. Türkiye genelindeki tüm basın mensupları, blogger’lar ve otomobil tutkunları, fuar boyunca Doğuş Otomotiv stantlarında çekilen fotoğrafları ve araç modelleri ile ilgili detaylı bilgileri www.dogusotomotivautoshow.com veya www.dogusotomotivmedya.com adresinden bulabiliyor.
 
www.UlasimOnline.Com
Bu haber toplam 1155 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim