• BIST 9524.59
  • Altın 2488.161
  • Dolar 32.533
  • Euro 34.6453
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Kocamaz: Muhalefet çözümü engellemesin

Kocamaz: Muhalefet çözümü engellemesin
Mersin Otobüs Yazıhaneleri Kooperatif Başkanı Ramazan Avcı ve Otogar İşletmecisi Halit Şimşek, otogar esnafından Sinan Koç ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı yurt dışı gezisi dönüşünde ziyaret etti.

Otogar İşletmecisi Halit Şimşek ve Mersin Otobüs Yazıhaneleri Kooperatif Başkanı Ramazan Avcı, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı ziyaretlerinde, kendi geleceklerinin ne olacağını, halen bir çözüm üretilememiş olmasından rahatsızlık duyduklarını ifade ettiler.

Mersin Belediye Meclisi’nin konuyla ilgili bir karar alamamış olmasının kendilerini daha da sıkıntıya soktuğunu belirten heyet, Ulaştırma Bölge Müdürlüğü’nün ruhsat konusunda kendilerini sıkıştırdığını, henüz yüklenici firma Şimşek Grubu’yla sözleşme yapamadıkları için ruhsat başvurusunu gerçekleştiremediklerini dile getirdiler.

Başkan Burhanettin Kocamaz da, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde muhalefet partilerinin konuyu reddetmesi sonucu, sorunun çözümü için süreci tüm detaylarıyla Bakanlığa aktararak görüş istediklerini, Bakanlığın da süreçle ilgili talebin bazı raporlarla desteklenmesiyle yapılacak değerlendirme sonucunda ancak olumlu ya da olumsuz bir cevap verebileceğini ilettiklerini otogar yöneticilerine aktardı.

Başkan Kocamaz, Bakanlığın aslında bu işin Meclis’te komisyon marifetiyle çözülmesi gerektiğini şifahi olarak ilettiğini belirtti.

Olayın Meclis’te muhalefet partilerinin engellemesi sonucu çözülememesinden Büyükşehir Belediye yönetimi olarak ciddi rahatsızlık duyduklarını söyleyen Başkan Kocamaz, Mersin halkının bu belirsizliğin giderilmesi konusundaki taleplerinin de mutlaka bir çözüme kavuşturulması gerektiğini ifade etti.

Başkan Kocamaz, Bakanlığın süreçle ilgili raporlarının tamamlanması sonucunda inşallah olumlu bir netice alınmasını ümit ettiklerini belirterek, konunun çözümü için milletvekilleri ile hatırlı dostların devreye girerek, Mersin’in kaosa sürüklenmemesi için gayret gösterdiklerini de dile getirdi.

Başkan Kocamaz, şu an için gelecek cevabı beklediklerini ancak çözüme yönelik çabalarını da sürdürdüklerini ifade etti.

Mersin Otobüs Yazıhaneleri Kooperatif Başkanı Ramazan Avcı, Otogar İşletmecisi Halit Şimşek ve otogar esnafından Sinan Koç, bugünkü sıkıntılardan kurtulabilmek ve çözüm üretebilmek için sadece Büyükşehir Belediye yönetiminin değil Mersin’de huzur isteyen tüm Mersin sevdalılarının da bu sorunun çözülmesi noktasında çaba göstermelerini beklediklerini söyleyerek, bu işin siyasete malzeme yapılmaya, siyaset adına kullanılmaya çalışılmasından büyük rahatsızlık duyduklarını ifade ettiler.   

muhalefet-cozumu-engellemesin-(1).jpg

muhalefet-cozumu-engellemesin-(4).jpg

Bu haber toplam 3066 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim