• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

Yılın Marinası ödülü D-Marin Turgutreis'in oldu

Yılın Marinası ödülü D-Marin Turgutreis'in oldu
Skal International İstanbul tarafından bu yıl 16’ıncısı düzenlenen ve ‘Turizm Oscarları’ olarak bilinen Skalite Ödülleri’nin “Marina İşletmeciliği” kategorisindeki sahibi D-Marin Turgutreis oldu.

Doğuş Grubu bünyesinde faaliyet gösteren D-Marin Marinalar Grubu marinalarından D-Marin Turgutreis sektördeki başarısını bir kez daha tescilledi. Küresel turizmi yaymak amacıyla yola çıkan, uluslararası sivil toplum kuruluşu SKAL’ın bünyesinde yer alan Skal International İstanbul’un Skalite ‘Turizmde Kalite’ ödülleri 10 Aralık gecesi, 17. kez sahiplerini buldu. İlki 1998 yılında düzenlenen ve geleneksel hale gelen Skalite Ödülleri’nde bu yıl “Marina İşletmeciliği” dalında D-Marin Turgutreis, ödüle layık görüldü.

Turizm Oscarları olarak bilinen Skalite Ödülleri’nde 2009 yılında “Liman İşletmeciliği”, 2004, 2007, 2008 ve 2010 yıllarında ise “Marina İşletmeciliği” ödüllerine layık görülen D-Marin Turgutreis, başarılı ekibiyle 2014 yılında Marinacılık sektöründeki öncülüğünü bir kez daha kanıtlamış oldu.

Doğu Akdeniz Çanağı ve Adriyatik Denizi’nin en büyük marina zinciri D-Marin Marinalar Grubu’nun ilk halkası olan D-Marin Turgutreis; 2003 yılından bu yana denizde 550 tekne bağlama, karada 150 kara park kapasitesiyle yerli ve yabancı misafirlerini en iyi şekilde ağırlamayı sürdürüyor. Yat sahiplerine yönelik ayrıcalıklı hizmetlerine ek olarak, bölge halkına sosyal bir yaşam alanı da sunmayı amaçlayan D-Marin Turgutreis, marinacılık faaliyetlerinin yanı sıra entegre bir turizm tesisi olarak da hizmet veriyor.

D-Marin Turgutreis 

D-Marin Turgutreis sadece bir marina olarak değil, entegre bir turizm tesisi olarak yerli ve yabancı misafirlerine hizmet vermekte, çevreye duyarlı sistemleri ve bölge ekonomisine katkısı ile ülkemizi en iyi şekilde temsil etmektedir. D-Marin Turgutreis'te bulunan kamu otoriteleri binasında tüm kamu hizmetleri bir arada bulunmakta ve hudut kapısı giriş-çıkış işlemleri rahatlıkla yapılabiliyor.

Marina, THYA'dan (Yat Limanları Birliği) 5 Golden Anchor (Altın Çıpa)ve TURÇEV’den (Türkiye Çevre Eğitim Vakfı) mavi bayrak ödülü almıştır. Ayrıca D-Marin Turgutreis Marina, ülkenin turizm sektörüne yapmış olduğu önemli katkılardan dolayı, Skal International İstanbul tarafından, En İyi Marina Yatırımı ve En iyi Marina Faaliyeti ödüllerine layık görüldü.

D-Marin Turgutreis açıldığı günden beri hizmet kalitesi ve profesyonel kadrosuyla bir marka haline gelmiştir. Deniz tutkunlarının buluştuğu bir noktada inşa edilen D-Marin Turgutreis Ege ve Akdeniz'in eşsiz koylarına açılan yatçılara ev sahipliği yapmaya devam edecek.

www.ulasimonline.com

Bu haber toplam 728 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim