• BIST 9137.21
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Palmarina Bodrum, Moskova Boat Show’daki yerini aldı

Palmarina Bodrum, Moskova Boat Show’daki yerini aldı
Palmarina Bodrum; bu yıl 10- 15 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen sektörün bölgedeki en büyük etkinliği olan Moskova Boat Show’daki yerini alarak; denizcilik, yat ve tekne tutkunlarına yönelik hazırladığı fuara özel fırsatlarını paylaşıyor.

Bölgenin ve denizcilik dünyasının yükselen değeri Palmarina Bodrum; bu yıl 10- 15 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen sektörün bölgedeki en büyük etkinliği olan Moskova Boat Show’daki yerini alarak; denizcilik, yat ve tekne tutkunlarına yönelik hazırladığı fuara özel fısatlarını paylaşıyor.
 
Bu yıl 8’cisi düzenlenen, denizcilik alanında bölgesindeki enn büyük yat ve tekne fuarı olan Moskova Boat Show’da fuar süresince Palmarina Bodrum’un standını ziyaret ederek, yıllık kontrat yapacak tekne sahipleri; 15 Nisan 2015 tarihine kadar rezervasyonlarını tamamladıkları takdirde, %30’a varan indirim olanağına sahip oluyor.

Denizciliği ülkemizde yaygınlaştırma hedefi ile faaliyetlerini sürdüren Palmarina Bodrum, denizcilik dünyasının nabzının attığı, önde gelen uluslararası fuar ve ektkinliklere katılım sağlayarak uluslararası arenada ülkemiz denizlerine olan deniz trafiğini artırmak için katkılarını sürdürüyor.

Londra Boat Show ve CNR Avrasya Boat Show’un ardından 10-15 Mart tarihleri arasında Moskova Boat Show’a ardından, A.B.D. Florida Eyaleti’nde Orlando ’da uluslararsı etkinliklere katılacak olan Palmarina  Bodrum; dünyanın önde gelen uluslararası etkinlik fuarlarına katılarak ve aktif rol alarak geliştirdiği ilişkiler yardımıyla ülkemiz  denizlerine olan trafiği artırmaya yönelik azami desteklerini sürdürüyor.

Denizcilik sporlarına olan katkılarını bu yıl da sürdürecek olan Palmarina Bodrum, yarışma  sponsorluklarıyla 2015’te de sektördeki öncü rolünü sürdürmeyi hedefliyor. Bölgede gerçekleştirmiş olduğu yatırımları ile hem yerel hem de bölge ekonomisine canlılık kazandırmayı ilke edinen Palmarina Bodrum dört mevsim boyunca misafir ettiği tekne ve yatların tüm ihtiyaçlarını uluslararası standartlarda, güvenle karşılamaya devam ediyor.

Palmarina Bodrum; Türkiye’de sadece kendisinin sahip olduğu özel sertifikaları,  710 tekne bağlama kapasitesi, yatçılık acenteleri ve sigorta hizmetleri, dünyaca tanınan markalardan oluşan 109 mağazalık açık hava alışveriş merkezi, Cipriani, Nobu, Billionaire gibi dünyaca ünlü restaurant ve gece kulüpleri, kafeler, çocuklara yönelik oyun ve eğlence kompleksi Kids Paradise, Palmalife Marina Hotel, Palmarina Boutique Hotel gibi konaklama alternatifleri, kişiye özel seçenekler  sunan Palmarina Bodrum Spa & Fitness merkezi hizmetleri ile uluslararası standartların üzerinde sunduğu  sosyal ortamı ile dünyanın sayılı marinaları arasında yer alıyor.

Bu haber toplam 1920 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim