• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.9406
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Menderes Türel: Demre Kruvaziyer Limanı için talimat verildi

Menderes Türel: Demre Kruvaziyer Limanı için talimat verildi
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Demre ilçesine yapılması planlanan kruvaziyer limanı için bakanlıktan teknik inceleme yapıldı" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Demre ilçesine yapılması planlanan kruvaziyer limanı için bakanlıktan teknik inceleme yapıldığını ve limanın yapılması için talimatın verildiğini kaydetti.

Demre ilçesinde vatandaşlara seslenen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ilçede yapımı süren yat limanına ek olarak ilave edilmesi planlanan kruvaziyer yat limanı için açıklamalarda bulundu. Başkan Türel, "Sayın bakanımız Lütfi Elvan ile limanda incelemelerde bulunmuştuk. Kruvaziyer limanı için bakanlıktan teknik ekip incelemesini yaptı. Söz veriyoruz. Demre'ye kruvaziyer limanı geliyor" dedi.

Yapımı devam eden yat limanı ve kruvaziyerin Demre için büyük bir kazanç olduğunu kaydeden Başkan Türel, "Zengin turistleri gezdiren bu büyük yatların Demre'ye demirlemesi demek esnafın zenginleşmesi, ilçenin gelişmesi demektir" diye konuştu.

Konuşmasında, Büyükşehir Yasası'nı eleştiren muhalefeti de sert bir dille eleştiren Türel, "Büyükşehir Yasası kanunlaştırılırken; "Antalya'dan Demre'ye hizmet mi gidermiş', "böyle yasa olmaz" dediler. Ve bizler göreve geldik, derhal teşkilatlarımızı, koordinatörlüklerimizi kurduk. Elimizdeki kadrolarımızdan buralara atamalar gerçekleştirdik. Bu seferde Antalya'dan hizmet gitmez diyenler, "Buralar sürgün yeri" dediler. Demre sürgün yeri değil, canımızdır. Demre dünyanın cennet köşesidir. Bugün Demre, Kaş, İbradi, Akseki, Gündoğmuş'a sürgün diyenler gidiyorlar oralardan oy istiyorlar" ifadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından Başkan Türel muhtarlarla toplantı yapıp, Finike ilçesindeki programlara katılmak üzere ilçeden ayrıldı.

Bu haber toplam 1381 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim