• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C

Kureyşçelebioğulları tercihi DAF-Tırsan

Kureyşçelebioğulları tercihi DAF-Tırsan
DAF-Tırsan Otomotiv Samandıra tesislerinde gerçekleştirilen tören ile Kureyşçelebioğulları 20 adet DAF XF 105.460 aracı ve 22 adet TIRSAN Mega Şasili Maksima Semi-Treyleri teslim aldı.

Teslimat töreni DAF-Tırsan Otomotiv Genel Müdürü Ferda Özmen, Satış Müdürü Lale Yiğit Bayoğlu, Finans Direktörü Ferdal Yıldız, Gaziantep Bölgesi Satış Şefi Ömer Şanlı ve Kureyşçelebioğulları Uluslararası Loj. Taş. Gıda San. Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çiftçi’nin katılımıyla gerçekleşti.

“Filomuzu TIRSAN ile Büyütmeye Karar Verdik”

Kureyşçelebioğulları Uluslararası Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çiftçi teslimat töreninde yaptığı açıklamada TIRSAN ve DAF araçlarını uzun yıllardır kullandıklarını ve performanslarından son derece memnun olduklarını vurguladı. Bu nedenle yeni araç alımı kararlarında da yine TIRSAN ve DAF araçlarını tercih ettiklerini belirtti. Çiftçi ‘Araçların kalitesi ve yakıt sarfiyatında gösterdiği performans nedeniyle filomuzu TIRSAN araçları ile büyütmeye karar verdik’ dedi.

Mehmet Çiftçi, TIRSAN treylerlerinin DAF çekiciler ile oluşturduğu mükemmel uyum sayesinde önemli oranda yakıt tasarrufu sağlandığını ve EcoDrive eğitimleri ile şoförlerin araçları çok daha performanslı kullanarak az yakıt tükettiklerini söyledi. DAF-Tırsan Otomotiv’in geniş servis ağına ve eğitimli teknik ekibine duydukları güveni belirten Çiftçi DAF-Tırsan Otomotiv ekibinin müşteri odaklı yaklaşımdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

1973’de kurulan Kureyşçelebioğulları Uluslararası Lojistik’in filosu yeni alımları ile beraber 50 adet DAF çekici ve 52 adet TIRSAN treylerden oluşuyor. Türki Cumhuriyetler ve Avrupa ülkelerine başta halı ve tekstil ürünleri olmak üzere pek çok farklı sektör için taşımacılık çözümleri sunuyor. Gıda sektöründe de başarılı projeler gerçekleştiren Kureyşçelebioğulları hizmet kalitesi ve büyüyen filosuyla sektörde önemli lojistik projelerine imza atmaya devam ediyor.

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 1760 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim