• BIST 9079.97
  • Altın 2324.961
  • Dolar 32.3581
  • Euro 34.9
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Netlog ve Farmakim'den dev ortaklık

Netlog ve Farmakim'den dev ortaklık
Türkiye Lojistik sektörünün lideri Netlog Lojistik ve Türkiye’nin önde gelen ilaç lojistik firmalarından Farmakim İlaç Lojistik, güçlerini birleştirerek dev bir yatırıma imza attılar.

Netlog ve Farmakim, ilaç lojistiği için önemli bir işbirliğine imza attılar. Yapılan anlaşma ile iki şirket ortak olarak yeni bir şirket kuracaklar ve ilaç lojistiğine yön verecekler. Yüzde 60’ı Netlog, yüzde 40 hissesi ise Farmakim’de olacak yeni şirket, yüksek kaliteli servis, ilaç ve data güvenliği ile soğuk zincir lojistik depoları kurarak sektöre büyük yenilik getirecek. İlk aşamada Farmakim, hali hazırda yürüttüğü tüm operasyonlarını, kalite belgeleri, sertifikasyonları ve insan kaynaklarını kurulacak yeni yapıya geçirecek.  Aynı şekilde Netlog Lojistik de, kurulacak yeni şirketin hem tüm altyapısının inşa edilmesini üstlenecek, hem de hali hazırda kurduğu soğuk zincir taşıma sistemlerini yeni yapıya aktaracak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Farmakim Yönetim Kurulu Başkanı Halil Yaşar, amaçlarının kendilerine göre basit bir lojistik operasyonu kurmaktan çok ileriye dönük ve farklı olduğunu vurguladı. İlaç sektöründe, ihtiyaçları bilen, geleceğin taleplerini şimdiden algılayabilen bir ekipleri olduğunu söyleyen Yaşar, “Amacımız proaktif davranarak, sektörün öncü firmalarına ihtiyaç duydukları hizmetleri sunmak. Netlog’un soğuk zincir lojistik bilgisi ve üstün alt yapısını da arkamıza alarak hedeflediğimiz ama tek başımıza yapamadığımız hayallerimizi gerçekleştireceğiz. Netlog Farmakim ortaklığı İlaç sektöründe eksikliği hissedilen yüksek kaliteli servis, ilaç ve data güvenliği, soğuk zincir dağıtımı ile yeni bir bakış ve standart getirecektir” dedi.

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 1765 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim