• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C

Global Kargo'dan kurum odaklı çözümler

Global Kargo'dan kurum odaklı çözümler
Kuruluşunun üzerinden 18 yıl geçen İnter Global Kargo şirketi günümüze kadar sadece kurumsal müşterilere sunduğu ülke geneline yayılan özel taşıma hizmetleriyle ön plana çıkıyor.
Türk kargo ve lojistik sektörü içerisinde 18 yıldır faaliyet gösteren İnter Global Kargo, kurulduğu günden bugüne kadar sadece kurumsal kargo taşımacılığı hizmeti sunmuş tek kargo şirketi olara dikkat çekiyor. Müşterilerinin gelişen ve değişen lojistik gereksinmelerini karşılamak için Yurtiçi Lojistik İşletmeciliği belgesini 2008 yılında alan şirket bu sayede müşterilerine hizmet çeşitliliği sağlamıştır. İnter Global Kargo, yurtiçi kargo ve lojistik hizmetlerini Türkiye genelindeki akılcı şube, acenta ve aktarma merkezleriyle gerçekleştiriyor. 
 
SEKTÖR HIZLI BÜYÜYOR 
 
Türk kargo sektörünün 2014 yılında ülkemiz içerisinde talep edilen fiziki taşıma hizmet ihtiyaçlarını, teknolojiden en üst seviyede yararlanarak 10 bine yakın şubede 90 bin personelle hergün 5 milyon adrese ziyaret ederek gerçekleştirdiğini vurgulayan İnter Global Kargo Türkiye Satış Müdürü Günay Yeşilbaş, “Ülkemizde gönderenle alıcı arasında köprü vazifesini gören bir sektör olmaya devam etmiştir. Müşterilerinden aldığı eşyaları, iletileri operasyonel kaynakları kullanarak belirtilen sürelerde ülke genelinde kargo hizmet alanları içerisinde servis edilmiştir” diye konuştu. 
 
TAŞIMADA GERÇEK ZAMANLI HİZMET 
 
Dünya artık gerçek zamanlı hareket ediyor diye konuşan Yeşilbaş, “Bunu sağlayan hızla gelişen teknoloji. Kargo sektörü artık gerçek zamanlı iş dünyasında müşterilerinin beklentilerini karşılıyor. Dünyada olduğu gibi Türkiye'de de internetten satış tahmin edildiği gibi gelişti ve geçen yıl itibarıyla büyümeyi sağladı” açıklaması yaptı.
 
ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ 
 
Müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak için teknolojiden en üst düzeyde yararlandıklarını belirten Yeşilbaş, “Günümüz şartlarında kargo takip, izleme, müşteri sistem entegrasyon projeleri, araç takip sistemleri gibi müşteri teknolojik ihtiyaçlarını karşılamanın önemi 2010 yılı yatırım projelerinde daha da öne çıkmıştır. Mevcut araç parkının, temel müşteri ihtiyaçları içerisinde kullanılması dışında özel projelerde kullanılacak araç yatırımları da 2011 yılı içerisinde gerçekleştirilmiştir” dedi. 
 
Sadece kurumsal müşteri
 
Sadece kurumsal müşteri ihtiyaçlarına özel çözümler üretiklerinin üzerini çizen Yeşilbaş, “Proje bazında kargo ve lojistik hizmetler tasarlayıp, uygular ve geliştiririz. Lojistik felsefenin doğrularını yapmaya gayret gösterir ve bunun dışına çıkmayız. Proje lojistik hizmetlerde sektörel yaklaşımlar sergileyerek kontratlı müşterilerine kısa vadeli değil, uzun vadeli çözümler üretir, stratejik partnerlik yapıyoruz” dedi.  Yatıırımlarını proje bazında oluşturup uyguladıklarını açıklayan Yeşilbaş, şu bilgileri verdi; “Kargo ve lojistik hizmet yatırımları taşıma araçları, depolama alanlarının proje bazında genişlemesi, teknolojik yazılım ve donanım uygulamaları, insan kaynaklarının sürekli olarak eğitimle desteklenmesi şirketimiz için yatırım stratejileri yönlendiren unsurlardır" dedi. 
 
 
Bu haber toplam 1757 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim