• BIST 9524.59
  • Altın 2524.96
  • Dolar 32.5773
  • Euro 34.6226
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Taşımacılığın devleri yarın buluşacak

Taşımacılığın devleri yarın buluşacak
İstanbul Fuar Merkezi 9-10. salonlarda düzenlenecek olan Uluslararası Logitrans Transport Lojistik Fuarı, yarın 8'inci kez ziyaretçilerine kapılarını açıyor.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın açılışını yapacağı fuara Almanya Federal Ulaştırma ve Dijital Altyapı Bakanlığı Parlamenter Müsteşarı Bayan Dorothee Baumlar ve Viyana Ekonomi Odası Başkanı Walter Ruck da katılacak. 

20'DEN FAZLA ÜLKE KATILACAK 
Dünyadaki lojistik eğilimler ve yeni trendlerin gün yüzüne çıkacağı fuarda 20'den fazla ülkeden 200'e yakın şirket yer alacak. 10 binin üzerinde kişinin ziyaret edeceği fuarda üç gün boyunca kara, deniz, hava ve demiryollarındaki taşımacılık uygulamaları, intermodal servisler, deniz ve limanları, depolama çözümleriyle yazılım ve bilişim alanındaki lojistik performans artırıcılar sergilenecek. Uluslararası Logitrans Transport Lojistik Fuarı Müdürü Altınay Bekar, global ekonomide lojistiğin öneminin her geçen gün arttığını söyledi. Bekar, "Kimya, otomotiv ve otomotiv yan sanayi, tarımsal gıda, elektronik sanayi, ilaç ve bilgisayar malzemeleri gibi alanlarda lojistiğin cirosu giderek artıyor. Global trendler ticaretin ve lojistiğin yolunu ve yöntemini değiştiriyor. Geliştirilen yeni lojistik çözümler ticaret yapma biçimini ve yollarını etkiliyor" dedi. 

SEKTÖR YENİDEN ŞEKİLLENİYOR 
Farklı coğrafyalarda geliştirilen metodların bu fuarda görücüye çıkacağını vurgulayan Bekar, şunları anlattı: "İş dünyası yeni tanıştığı alanlarda taşıma, depolama, takip etme modellerine ve yollara ihtiyaç duyuyor. Üretim öncesinden başlayan tedarik süreçlerinin iyi yönetilmesi kadar üretim aşamasında ve sonrasındaki dağıtım süreçlerinin de ciddi şekilde yeniden ele alınması gerekiyor. Tüm dünyada lojistik yeniden şekilleniyor. Fuarda tüm bu süreçler gözler önüne serilecek. Bu gelişimi yakından takip edenler sektörde her zaman bir adım önde olacak." 

DÜNYA ÇAPINDA TANITILIYOR
Uluslararası Logitrans Transport Lojistik Fuarı, Türk-Alman ortaklığında düzenleniyor. Bunun tanıtım açısından büyük avantaj sağladığını belirten Altınay Bekar, "Messe Munich, dünyada 90 ülkede adres sahibi bir dev. 60 ülkede doğrudan satış ofisi var ve logitrans tüm buralarda satışa sunuluyor. Hem katılımcı çeşitliliği hem de ziyaretçilerin farklılığı açısından bu son derece önemli bir avantaj yaratıyor ve sonuçlara da yansıyor" şeklinde konuştu. 

http://www.ulasimonline.com

Bu haber toplam 1118 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim