• BIST 9774.8
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C

Inter Global Kargo yeni depo yatırımlarına hazırlanıyor

Inter Global Kargo yeni depo yatırımlarına hazırlanıyor
Kuruluşunun üzerinden 18 yıl geçen Inter Global Kargo, günümüze kadar kurumsal müşterilere sunduğu özel taşıma hizmetleriyle ön plana çıkıyor.

Türk kargo ve lojistik sektörü içerisinde 18 yıldır faaliyet gösteren İnter Global Kargo, kurulduğu günden bugüne kadar sadece kurumsal kargo taşımacılığı hizmeti sunmuş tek kargo şirketi olarak öne çıkıyor.

Türkiye de sadece kurumlara özel kargo ve lojistik taşıma hizmetini entegre bir şekilde sunan Inter Global Kargo müşterilerine özel servislerini sunarken teknolojiden en üst derecede yararlanıyor. Akılcı şube, acenta ve aktarma merkezleriyle müşterilerinden aldığı gönderileri zamanında, hasarsız, uygun maliyetlerle teslim ederek değer yarattıklarını vurgulayan Inter Global Kargo Türkiye Satış Müdürü Günay Yeşilbaş, “Inter Global Kargo, müşterilerine sunduğu hizmetleri sağlarken tüm yasa ve mevzuatlara uygun hareket eder. Şirketimiz sektörün gelişmesine bağlı olarak oluşturulan yeni yasal standartları sağlayıp, lisans alarak sektöründeki öncü firmalar arasında yer almıştır” diye konuştu.

ÜRÜN DEPOLOMA VE STOK

“İnter Global Kargo, M-2 Yurtiçi Kargo Taşımacılık belgesi dışında, 2009 yılında Ulaştırma Bakanlığı’ndan L-1 Yetki belgesini de alarak kargo teslimat faaliyetleriyle beraber, müşterilerine ait ürün depolama, stok yönetimi, sipariş yönetimi, paketleme, elleçleme, birleştirme gibi depo içi faaliyetlere de hizmet sunmaya başlamıştır” diye konuşan Yeşilbaş, “En son olarak 6475 Sayılı Yeni Posta Kanunu ve bağlı yönetmelikler çerçevesinde Posta Sektöründe Hizmet vermek için gerekli olan belgesini 14 Kasım 2014 tarihinde Ulaştırma Bakanlığı’ndan aldık ve sunduğumuz hizmetlerin yasal altyapısını güncelledik açıklaması yaptı.

SADECE KURUMSAL MÜŞTERİ

Şirketin sadece kurumsal müşterinin iş süreçlerinden doğan lojistik ve taşımacılık ihtiyaçlarına özel çözümler ürettiğini belerten Yeşilbaş, “Intel Global Kargo, proje bazında müşterilerine özel kargo ve lojistik hizmetler tasarlayıp, uygular ve geliştirir. Lojistik felsefenin doğrularını yapmaya gayret gösterir ve bunun dışına çıkmaz. Proje lojistik hizmetlerde sektörel yaklaşımlar sergileyerek kontratlı müşterilerine uzun vadeli çözümler üretir, stratejik partnerlik yapar. Ayrıca yatırımlarını da projeler bazında oluşturur ve uygular.

Yeni depolama alanlarının hazırlığı içerisinde olan şirketimiz, özellikle proje bazında müşterilerimizin talep ettiği depo alanlarının karşılanması, müşterilerimize ait stokların etkin ve verimli yönetilmesi, hızlı bir şekilde ürünlerin hazırlanıp dağıtıma çıkarılması ve teslimatlarının gerçekleştirilmesi için gerekli sistem yatırımlarına devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 7876 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim