10 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara18°C

KARAYOLLARINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayollarında çalışmalar devam ediyor

22 Mayıs 2018 Salı 11:49

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, İstanbul-İzmit Devlet Yolu'nun Eskihisar Feribot İskelesi Kavşağı'nda yapım çalışmalarından dolayı tek yön trafiğe kapatılarak ulaşım tek yönden gidiş geliş olarak gerçekleştirilecek.

Ardahan-Göle yolunun 17-49. kilometrelerinde toprak işleri, sanat yapıları ve üst yapı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Reşadiye-Koyulhisar-Suşehri Devlet Yolu'nun 65-67. kilometrelerinde yol yenileme çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor. 

Ilgaz-Tosya-Kargı yolunun 22-24. kilometrelerinde Tosya-Yapraklı Köprülü Kavşağı yapım çalışmaları nedeniyle şerit daraltması yapıldığından ulaşım bölünmüş yolun her iki yönünde de tek şeritten sağlanıyor. 

Bursa-Ankara yolunun 49-53. kilometrelerinde köprü çalışmaları kapsamında Mesudiye alt geçidine başlanması nedeniyle yolun 25-26. kilometrelerinde trafik akışı bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.