05 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara17°C

NETFLİX'E YENİ ABONELİK TARİFESİ GELDİ!

Netflix, getirdiği yeni abonelik paketi ''Ultra'' ile kullanıcılarına daha canlı ve kaliteli bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Netflix'e yeni abonelik tarifesi geldi!

04 Temmuz 2018 Çarşamba 17:00

Özellikle ülkemizde oldukça geniş bir kitlesi bulunan Netflix'in yeni abonelik sistemi ''Ultra'' ülkemize de geldi. Bu abonelik sistemi sayesinde artık Netflix deneyiminizi ikiye katlayabileceksiniz.

Netflix'in bir süredir yeni bir abonelik modeli üzerinde çalıştığı zaten biliniyordu. İlk olarak Avrupa'nın belli başlı bölgelerinde kullanıma sunulan bu hizmet sonunda Türkiye'ye de geldi. Böylelikle artıküç değil toplamda dört abonelik servisi kullanıma sunulacak. Bunlar sırasıyla; Temel, Standart, Özel ve Ultra. 

Netflix'in Ultra paketi yurtdışında 20 euro üzerinden satılırken ülkemizde sadece 47,99 TL üzerinden kullanıcılara yansımakta. Bu fiyatlandırma ileride değişir mi bilemeyiz ancak şimdilik sunulan fiyat oldukça makul gibi gözüküyor.

Peki Ultra aboneliğinin ek olarak kullanıcılara sunduğu özellikler neler? Ultra paketi ile Netflix üyeleri artık içerikleri HDR desteği ile izleyebiliyorlar. Bu da daha canlı ve gerçekçi renk paletleri demek oluyor. Ekstra olarak da en yüksek ses kalitesini hedeflediğini de belirtmeden geçmeyelim.

Netflix'in Avrupa'nın pilot bölümlerinin ardından sistemi ülkemize de sunması oldukça sevindirici bir durum. En azından artık kullanıcılar içeriklerini daha kaliteli bir şekilde deneyimleyebilecekler. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.