04 Mayıs 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara9°C

"ASYA-PASİFİK ZİRVESİ"NE AZ BİR SÜRE KALDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Asya Pasifik Ticaret ve Sanayi Odaları Konfederasyonu (CACCI) işbirliğinde organize edilen “Asya-Pasifik Ekonomi Zirvesi” 23-24 Kasım 2018 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.

"Asya-Pasifik Zirvesi"ne az bir süre kaldı

20 Kasım 2018 Salı 13:31

“Asya: Sınırları Genişletmek” temasıyla, Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde düzenlenecek etkinliğe siyasiler, üst düzey uluslararası örgüt temsilcileri, üst düzey bürokratlar, akademisyenler ve iş dünyası temsilcileri katılacak. Zirveye, yurtdışından 300 civarında katılımcı bekleniyor.

Aralarında; Hindistan’ın en önde gelen firmalarından Modi Group’un CEO’su Krishan Kumar Modi, Yönetici Direktörü Samir Modi ile Tayvanlı CTBC Bankası’nın Başkan Yardımcıları Chang-Fu Huang ve Nai-Wen Yu’nun da bulunduğu, çok sayıda firmanın üst düzey temsilcisi İstanbul’da olacak.

Konferans hazırlıklarını değerlendiren CACCI Başkan Yardımcısı ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Asya-Pasifik Ekonomi Zirvesi’nin, Türk iş dünyasını, Asya-Pasifik iş dünyasıyla buluşturacağını, katılımcılara bölgenin iş dünyası liderleri ve uluslararası kuruluşların temsilcileriyle bir araya gelme fırsatı sağlayacağını söyledi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.