30 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara23°C

4 SAATTE ŞARJ OLAN VESPA TÜRKİYE'DE

Motosiklet dünyasının moda markası Vespa, geleceğin ulaşım çözümlerini günümüze kadar taşıyor. Elektrikli Vespa Türkiye’de, 4 Saatte Şarj et 100 KM Kullan!

4 saatte şarj olan Vespa Türkiye'de

23 Mart 2019 Cumartesi 17:04

Vespa’nın yıllardan beri süregelen tasarım mirasını taze teknolojilerle harmanlayan Vespa Elettrica – Elektrikli Vespa, elektrikli güç ünitesiyle insanların yaşam tarzını değiştirmeye hazırlanıyor. 49 bin 900 TL’lik lansman özel satış fiyatıyla Türkiye yollarıyla buluşan Vespa Elettrica, sadece 4 saatte şarj edilebilirken, tek şarjda 100 km menzil vaat ediyor.

Motosiklet dünyasının en köklü markalarından Vespa, Elettrica modeliyle motosiklet dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor. Yıllardan beri süregelen ikonik Vespa tasarımını, yenilikçi detaylarla harmanlayan Vespa Elettrica, 49 bin 900 TL’lik lansman özel satış fiyatıyla Türkiye’de satışa sunuldu.

Vespa Elettrica, tamamen elektrikli olan motoruyla çevreci olduğu kadar, sürücülerine şehir içi yollarda, tamamen sessiz, çevik ve keyifli bir yolculuk sunuyor. Vespa Elettrica bu özelliği ile gürültü kirliliğine karşı koyarak şehirleri daha sakin ve yaşanabilir hale getirmeye yardımcı oluyor.

v1.jpg

v2-001.jpg

v3-001.jpg

 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.